![]() |
I co różnią się.?
|
Wiecie chłopak ma swój świat my go nigdy nie zrozumiemy i jego myślenia tez :confused:
|
Cytuj:
|
Nabijamy setkę postów?;)
|
@Up
Widzę teraz próbujesz być zabawny udawać że spoko tegas malinas aleee nieee. Ten temat jest noobski jak wszytskie twoje hary ;]. I co znalazłeś jakieś różnice na mapie? @Down Polskie znaki :] PLS! |
Cytuj:
Wskaz mi bledy...? Jezeli chodzi o literowki, to wybacz ale od jakiegos czasu korzystam z laptopa :S... Jezeli nie widzisz nic procz tego to kolejny bezowocny post...w bezowocnym temacie... :( |
Nie chodzi mi o różnice na mapie a o różnice w mentalności ludzi na światach, jak dużo jest PK.
|
@up i co zauwazyles cos?
taa niema to jak zrobic 20 charow na 9 lvlu kazdy zal.org.br:P buhehehe i co sprawdziles zycie ciekawe musi byc to siedzenie w thais depo na kazdym swiecie i pisanie nooberskich textof::baby::D stoja sobie 2 czachy ale smieszne aszf s gszesua zbadlem i sie potluklem p.s ale ty doswiadczony kilka zdjec 8 lvla z maina i 9 lvla z rooka brawo kontynuuj plax !11oneoneon |
To ci dam solo beholdera magiem na 15 lv ok?
|
omg, ale foty :D
@up a beholder sorcem 15lvl to problem? na harmonii był już dragon sorcem 18lvl to może byś jakiegoś dl ubił na 20-25lvl ok? |
Cytuj:
Skasujcie to bo autor próbuje być "fajny" a tylko udowadnia swoją głupotę =/. |
A czy mógłby być dl na 20 levelu palkiem z blokerem 47 lv?
|
Cytuj:
|
Powiedz, ty jestes naprawde taki durny czy to jednak prowokacja, bo az trudno mi uwierzyc? =/
Poprostu... no nie wiem juz co powiedziec... Szczyt szczytow glupoty ;s Starzy Ci daja w łape za robienie takich durnych tematow? :s |
Odświeżam, bo spadł na 14 strone :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:13. |