![]() |
@up
Eh... ;d. @topic Patrząc po wypowiedziach to zdaje mi się, że większość nie oglądała filmiku i tylko gada żeby gadać, więc wniosek jest prosty myślę, że żadnego shelong sworda tam nie było, no cóż teraz zabiorę się za filmik i zobaczymy co tam takiego lootneliście. |
Albo coś przeoczyłem, ale tam nic nie spadło...
|
bo nic nie spadło hahaha XD
|
hmm.. film troche długaśny. nie chcialo mi sie do konca tego ogladac.. ladnie biliscie te shity wszystkie. moglby ktos napisac jaki loot byl?
|
Jakiś life crystal, plate armory i broad swordy, pare essence i orbow... ogolnei to ani 1 itemka wartego rpzynajmniej 1k :)
|
Cytuj:
a jesli jest to podaj linka |
20:49 Aleethya [129]: jurz mam
Cytat z filmu. Ladnie bili, ale nie podoba mi sie, że shooterzy tak panicznie biegną po loota. Żałosnie to wygląda. |
zalosny film zalosni shoterzy zalosny temat jak by mi ktos do lotu podbiegl to by byly jegoostatnie przebiegniete sqm.
|
Ale jesteś super mogę cię dotknąć?
|
Kretyny wkrecaja was, tam nic spadlo Oo .
Specjalnie tak pisza zeby ogladac do 100 minuty ... \,,/ |
Cytuj:
|
i tak po huju moim zdaniem tyle co narobili tych "rare" pro itemow co sie nadaja dla 55 levela zamiast gsa ze co 2 tibijczyk moze sie chwalic lootnieciem czegos jako pierwszy z pieciu -.- w huj smieci i tyle zamiast zrobic jakies fajne bornie to kurwa stoicie jak palanty na ud na*******acie to pewnie z kilka dni i se lootujecie sworda i nikt go nie chce chyba ze pierdolnac w domek. shitsoft _/
a btw jakos nie widzialem tego uber loota |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:21. |