![]() |
X( I po dupe informacje o magic long swordach i magic swordach.Skoro je dostaje sie tylko za specjalne uslugi!!!!!!JEDYNA OSOBA KTÓRA JE POSIADA TO BUBBLE(170 któryś lvl knightem na amerze)Dostala go za to ze ma najwiekszy lvl w tibi itp. uczynki.
Więc możeci tylko pomarzyć. X( |
Cytuj:
Po drogie Magic Sworda mozna zdobyc w quescie. I Bubble nic nie dostala ze "najwiekszy lvl" |
Najlepiej jednoręczną bo pozniej mozesz wziac speary i tarcze i sobie skillować
|
Cze
Wedlug mnie jednoreczny ale dobry poniewaz wtedy bedzie wskakiwal shield i twoj palek bedzie silny a tak z dworecznym shield tobie niewskoczy :)))
|
Cytuj:
|
jedno....
dla palla bardzo wazny jest shielding ponioewaz kiedy zaczniesz expowac lukiem lub kusza to bedziesz bez tarczy a shielding bedzie coraz dalej od twojego distansa wiec najlepiej przede expowaniem pozadnie go wycwiczyc,a potem zakladac kusze i leciec na exp.zreszta to bardzo czesto palladyni z dobrym shieldingiem zakladaja tarcze i ida na bloka
|
haha
HAHAHAHA BUBBLE NIE GRA NA ZADNEJ AMERZE TYLKO NA ANTICE I MA 179 LVL.MAGIC SWORDA MOZAN ZDOBYC Z QUESTA JEST ON BEZ PROBLEMU DOSTEPNY DLA OSOB Z 100 LVL NATOMIAST MAGIC LONGSWORDY POSIADAJA 3 OSOBY.DOSTAJE SIE GO OD GM KIEDY ZROBI SIE 160 LVL.TAKIE LEVELE SA TYLKO NA ANTICE.SA TO BUBBLE,PEPELU I WURZEL.PEPELU JEST PALKIEM WIEC SPRZEDAL SWOJ MIECZ.MYSLE ZE BUBBLE MA 2.NA ZADNYM INNYM SERWERZE NIKT NIE POSIADA TYCH ITEMOW :)
|
pewne ze jednoreczny a dotego najlepiej dobra tarcza :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie powiedział bym że przejście Annihilatora jest takie bezproblemowe nawet dla osób sporo ponad 100lvl. No chyba że znasz jakiś inny quest z magic swordem, ale lepiej nie mow bo nie wolno :P |
Z dwuręcznych jest jeszcze warlord sword.
|
omg... kto grajac palladynem uzywa swordow, axe czy clubow... acha i nie wymadrzajcie sie plx...
|
Ja tam bym nie walczył swordami, ale jak już to Magic Long Swordem. :P :P
Apropos, to była aukcja o Magic Long Sworda niedawno. Cena wywoławcza to było jedyne PÓŁTORA TYSIĄCA DOLARÓW. CIPy się nieźle obłowiły skubane... |
To zalezy na co idziesz jak na jakies lepsze potwordy to lepiej dwo reczny i do blokowana tez a jedno reczny to raczej nie dla palka chyba ze ma dobry shielding :)
|
Cytuj:
|
Może masz rację, Gimli. Taki koleś Sphere da Doom dał namiary mojemu koledze do strony z aukcją... ?( Sam nie wiem co już myśleć...
|
Tak wogule to chciałem przypomnieć, że tutaj mieliśmy pisać jakie swordy są lepsze 2-ręczne czy 1-ręczne, a nagle piszeczie o aukcjach na swordy organizowanych przez CIPy na rl pięniądze :O a mojim zdaniem lepsze są 1-reczne (np. wyskoczy ci jakiś potworek silny i z 1-ręcznym wkładasz sobie w drugom łape tarcze i masz szanse się obronić a z 2-ręcznym to masz mniej obrony i potworek walnie cię kilka razy i dead) :D
|
Cytuj:
re down Litawor, po co powtarzasz to, co było napisane parę postów wyżej. |
Grając paladynem wogóle nie warto używać swordów, clubów, czy axów. Ale jak już to jednoręcznych, bo przynajmniej shielding rośnie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:33. |