![]() |
:D 8o :p :) ;)
|
@Picum
Nie wysyłaj postów bez treści Cytuj:
Dodają do gry nowe potworki, "balansacja profesji" , nowe landy... a to wszystko i tak ogranicza się do wspomnianego expienia. Kolega wbił sobie 150 lvl i stwierdził, że w tej grze już nie ma co robić. Gdybym był na jego miejscu, również bym w ten sposób myślał. |
wiecie czemu nie będzie zadnego z tych pomysłów? bo one przeszkadzały by dzieciom w ekspieniu, (np. w carlin npc obsluguje tylko kobiety, bylby ciągły lament dzieci, że do ab biegać muszą; npc w kazzo dla tych co np. nie zabijają dwarvow to samo) wiadomo, szkoda 11letnich dzieci grających 12h/dobe i placących za pacc.
|
Gdyby strażnicy bronili graczy przed PK to w tibie grało by więcej osób, bo komu się będzie chciało grać, jak za dwa dni z powrotem wróci na rooka???X(
|
Po co ta "orkowa okupacja Carlin" skoro już "okupują" of =/ ?
|
no i na co to , przybiegnie taki 100ms i wezmie to wszystko na jednego hita z ue...
|
Cytuj:
|
picum mi sie twuj pomysł podoba troche na tym mozna sie zastanowic , coś zmienic i by było ok ale jak zrobić by cipsoft sie zgodził??
P.S chyba prawie każdy by chciał fabuły a nie non stop siedziec przez kilka dni w jednym miejscu |
Cytuj:
@topic pomysł nawet fajny... ale wiadom high lvle rozwalajom all i wywalajom z tamtond małe lvle... gdyby nie to to troszke bym tylko zmienił ten pomsył... zrobić z carlin zajefajne miasto dla dużych lvli.. jedyne wejścia do tego miasta to albo brama ( armie orków strzegom ) albo podizemny tunel ( taki by 40 lvle przez to żywy nie przeszedł ) a w samym carlin orkowie kupcowie... ( można by zrobić ork quest.. taki jak djiiin) a z samego carlin dojscie do jakiegoś giga expowiska dla 60 + i happy @ Picum. Wiesz przetłumacz to na angielski umieść na forum tibia.com potem napisz od hunted pl by o twojej propozycji artykół napisali.. |
Tylko jest kolejne "ale", a mianowicie gdyby Cipsoft realizował każdy pomysł graczy to Tibia byłaby jednym wielkim..... niczym?? Bo każdy lubi coś innego... A jakby zrobili super extra wypasioną grę to by ją sprzedawali, a nie "dawali". Niestety...
|
Do autora - przerzuć się na AD&D.B)
Wasz szczerze, Shane ~ |
charin ty to noobek jestes jeszcze to nie wiesz ze cipsoft na tym zarabia
a poztym tibia nie jest hiper extra gra?? a zxamiast pochwalic to muwisz jest jakies ale a ci sie dupy nie che ruszyc zeby temat zrobic |
Cytuj:
|
w czasie pisania posta jadłem i pisałem jedna ręką więc przepraszam
|
@up
Aha, i z tego właśnie powodu narobiłeś ok. 20 błędów w swojej wypowiedzi dodatkowo pisząc tak chaotycznie? co Ty jadłeś?Nie odpowiadaj, to pytanie retoryczne... |
hmm.. drugi post napisałem dobrze bez błędnie tuż po posiłku a raczej mi trudno pisać posta lewą ręką gdy jestem praworęczny i gdy nie patrze na monitor i jestem skupiony na posiłku
|
I dlatego robisz błędy ort. takie jak "guwno"?
@topic pomysł nawet fajny, ale niestety bez przyszłości. Proponuje abyś zagrał sobie w Knight Online. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:17. |