Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   War stats -=- La Revolution vs Interregnum + Coa + DF + Support (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=167022)

skarabeusz323 27-02-2008 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 1925991)
eti ty nie masz co robic o 5 rano xD , widzialem tylko kloone , no ale jak wrocil to + dla niego xD

medi jak by nie bylo jestes dla mnie bogiem zajebales leszcza a gdzie on wogole byl bo go nie widzalem na batlle

leszczo to kawal kurwy

Eti 27-02-2008 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skarabeusz323 (Post 1926315)
medi jak by nie bylo jestes dla mnie bogiem zajebales leszcza a gdzie on wogole byl bo go nie widzalem na batlle

leszczo to kawal kurwy

Kolejne dziecko posiadajace informacje z 654 reki .... pierw sie dowiec potem komentuj odnosnie gdzie byl leszczu podczas walki

skarabeusz323 27-02-2008 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 1926365)
Kolejne dziecko posiadajace informacje z 654 reki .... pierw sie dowiec potem komentuj odnosnie gdzie byl leszczu podczas walki

ja mam pewnie dzieci starsze od ciebie

wyraznie napisale "gdzie byl leszczo bo go na batle nie widzalem "

mysle ze te kilka slow sa w formie pytania bo nie wiedzalem go na filmie

kolejny dzieciak nie potrafiacy czytac ze zrozumieniem

Eti 27-02-2008 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skarabeusz323 (Post 1926315)

Hmm a wiec stary czlowieku , uswiadomie cie
Jak widac leszczu padl dzien przed open battle , a podczas battle niebylo go nawet online :/ wiec niedziwie sie ze go niewidziales :/

skarabeusz323 27-02-2008 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 1926456)
Hmm a wiec stary czlowieku , uswiadomie cie
Jak widac leszczu padl dzien przed open battle , a podczas battle niebylo go nawet online :/ wiec niedziwie sie ze go niewidziales :/

dziek bardzo wielkie

a to ze go nie lubie hmm moze dla tego ze on zawsze robi jakies wojny a
pozniej go nic nie widac a na koncu wojny i tak sobie zalatwi wolnos

notop 27-02-2008 16:29

eh na 2 raz to chyba bedzie tzreba bic wszytskich noobow co blokowali i walili to bedzie 200 fragow;]

jacke 27-02-2008 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1926573)
eh na 2 raz to chyba bedzie tzreba bic wszytskich noobow co blokowali i walili to bedzie 200 fragow;]

no, a nie gdzies po dworcach ganiac :D

Ciacho1920 27-02-2008 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skarabeusz323 (Post 1926466)
dziek bardzo wielkie

a to ze go nie lubie hmm moze dla tego ze on zawsze robi jakies wojny a
pozniej go nic nie widac a na koncu wojny i tak sobie zalatwi wolnos

Kiedy Leszczu sobie zalatwil wolnosc?? Jak sie nie znasz to nie pisz bzdur

Peszek 27-02-2008 19:46

[quote=Gidekab;1925805]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Peszek (Post 1925726)
Szkoda ze Kloone spotkal Aate jak biegl kupic blessy xD[/

:baby:
Peszek a ty co taki do przodu jesteś? jak zwykle kolejna wojna i ludzie którzy są nikim starają sie być kimś, żałosne. Ci co najmniej robią maja jak zwykle najwięcej do powiedzenia.

Po 1 mowie , to co uwazam za stosowne,wiec nie interesuj sie.
Po 2 ,gdy bedziesz kims mozesz mnie komentowac,nie znasz mnie ,a jezeli
dla ciebie lvl swiadczy o byciu "kims" to mi jest zal ciebie.

MisuShady 27-02-2008 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1926573)

pewnie sua rura i co jeszcze?? xDD może jakies ueki pod dp?? 8o

gigoro 27-02-2008 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Peszek (Post 1927214)
Po 1 mowie , to co uwazam za stosowne,wiec nie interesuj sie.
Po 2 ,gdy bedziesz kims mozesz mnie komentowac,nie znasz mnie ,a jezeli
dla ciebie lvl swiadczy o byciu "kims" to mi jest zal ciebie.

Przed chwila przeczytalem cos na forum tibia.com, i uwazam, ze jest to calkowita prawda, dlatego powtorze to:

Gdyby DPFT sie nie rozpadlo, 95% ludzi na Arcanii baloby sie pisac na forum, nawet noobcharami w obawie o swoje wybottowane postacie. I to samo tyczy sie rowniez Ciebie, bo jak gram na Arcanii od marca 2005 to nigdy nie widzialem Twojego name, a tu nagle wylazles jak mysz spod miotly, i kozaczysz na forum. Lol.

Filush 27-02-2008 22:34

Ja tam jestem kozakiem od konca 2005 :| jak nie wczesniej..

LaRevolution 27-02-2008 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1927486)
Przed chwila przeczytalem cos na forum tibia.com, i uwazam, ze jest to calkowita prawda, dlatego powtorze to:

Gdyby DPFT sie nie rozpadlo, 95% ludzi na Arcanii baloby sie pisac na forum, nawet noobcharami w obawie o swoje wybottowane postacie. I to samo tyczy sie rowniez Ciebie, bo jak gram na Arcanii od marca 2005 to nigdy nie widzialem Twojego name, a tu nagle wylazles jak mysz spod miotly, i kozaczysz na forum. Lol.

hah nie no za to o tobie slyszala arcania jestes znany bo sharowales z aresem i "niedawno" zostales hacked przez jakiegos 15stoletniego gowniarza do ktorego wyslales policje zeby odzyskali itemy hahahah btw ciekawe co powiedziales policji "panie pixele mi zajebali helpas" hahaha. Po drugie zobacz od kiedy ty zaczales postowac na arcani bo widze madra glowa sie z ciebie zrobila od czasow kiedy do dpft doszedles i teraz na forum siedzisz 24h na dobe ciskajac f5 . To tyle ssij leszczu

gigoro 27-02-2008 22:48

Pan up tez nie ma jaj zeby napisac kim jest bo boi sie o swoja dupe :(.

I btw, nie mialem hacka ;\

<nerwowo naciska F5>

A btw, jesli chodzi o ta policje, to zalatwilem to w odpowiedni sposob, Ty pewnie bys napisal "panie pixele mi zajebali helpas" :<

skarabeusz323 27-02-2008 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRevolution (Post 1927693)
hah nie no za to o tobie slyszala arcania jestes znany bo sharowales z aresem i "niedawno" zostales hacked przez jakiegos 15stoletniego gowniarza do ktorego wyslales policje zeby odzyskali itemy hahahah btw ciekawe co powiedziales policji "panie pixele mi zajebali helpas" hahaha. Po drugie zobacz od kiedy ty zaczales postowac na arcani bo widze madra glowa sie z ciebie zrobila od czasow kiedy do dpft doszedles i teraz na forum siedzisz 24h na dobe ciskajac f5 . To tyle ssij leszczu

troche ma racje lecz gigo umnie bedziesz mial resp zawsze bo jestes spoko kolo nie walisz takiego pa jak inni np tak samo zin alin koles 1 klasa
jest duzo wiecej takich osob

gigoro 27-02-2008 23:24

Dzieki, ciesze sie ze ktos to zauwazyl :)

<nadal nawala w F5>

Koszyk 28-02-2008 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skarabeusz323 (Post 1927771)
troche ma racje lecz gigo umnie bedziesz mial resp zawsze bo jestes spoko kolo nie walisz takiego pa jak inni

Ale robi... no i to tez irytuje... 'czesc, wlasnie skonczyles tu expic.'

Amirez 28-02-2008 09:29

Prawda jest taka ze w LR jest parę normalnych osób. Ale większość jest PA'ranormalna :P

Eti 28-02-2008 10:03

LR jest calkowicie powalone i calkowicie PA wiec cos wam gdyies glupki .....

LR to zakala servera i powinno sie ich zrookowac , ale jest jeden problem ze to oni wygraja wojne ehhh ....

Poll 28-02-2008 13:43

Cadleron obawiam się że nie wygracie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55.