![]() |
Cytuj:
leszczo to kawal kurwy |
Cytuj:
|
Cytuj:
wyraznie napisale "gdzie byl leszczo bo go na batle nie widzalem " mysle ze te kilka slow sa w formie pytania bo nie wiedzalem go na filmie kolejny dzieciak nie potrafiacy czytac ze zrozumieniem |
Cytuj:
Hmm a wiec stary czlowieku , uswiadomie cie Jak widac leszczu padl dzien przed open battle , a podczas battle niebylo go nawet online :/ wiec niedziwie sie ze go niewidziales :/ |
Cytuj:
a to ze go nie lubie hmm moze dla tego ze on zawsze robi jakies wojny a pozniej go nic nie widac a na koncu wojny i tak sobie zalatwi wolnos |
eh na 2 raz to chyba bedzie tzreba bic wszytskich noobow co blokowali i walili to bedzie 200 fragow;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[quote=Gidekab;1925805]
Cytuj:
Po 2 ,gdy bedziesz kims mozesz mnie komentowac,nie znasz mnie ,a jezeli dla ciebie lvl swiadczy o byciu "kims" to mi jest zal ciebie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdyby DPFT sie nie rozpadlo, 95% ludzi na Arcanii baloby sie pisac na forum, nawet noobcharami w obawie o swoje wybottowane postacie. I to samo tyczy sie rowniez Ciebie, bo jak gram na Arcanii od marca 2005 to nigdy nie widzialem Twojego name, a tu nagle wylazles jak mysz spod miotly, i kozaczysz na forum. Lol. |
Ja tam jestem kozakiem od konca 2005 :| jak nie wczesniej..
|
Cytuj:
hah nie no za to o tobie slyszala arcania jestes znany bo sharowales z aresem i "niedawno" zostales hacked przez jakiegos 15stoletniego gowniarza do ktorego wyslales policje zeby odzyskali itemy hahahah btw ciekawe co powiedziales policji "panie pixele mi zajebali helpas" hahaha. Po drugie zobacz od kiedy ty zaczales postowac na arcani bo widze madra glowa sie z ciebie zrobila od czasow kiedy do dpft doszedles i teraz na forum siedzisz 24h na dobe ciskajac f5 . To tyle ssij leszczu |
Pan up tez nie ma jaj zeby napisac kim jest bo boi sie o swoja dupe :(.
I btw, nie mialem hacka ;\ <nerwowo naciska F5> A btw, jesli chodzi o ta policje, to zalatwilem to w odpowiedni sposob, Ty pewnie bys napisal "panie pixele mi zajebali helpas" :< |
Cytuj:
jest duzo wiecej takich osob |
Dzieki, ciesze sie ze ktos to zauwazyl :)
<nadal nawala w F5> |
Cytuj:
|
Prawda jest taka ze w LR jest parę normalnych osób. Ale większość jest PA'ranormalna :P
|
LR jest calkowicie powalone i calkowicie PA wiec cos wam gdyies glupki .....
LR to zakala servera i powinno sie ich zrookowac , ale jest jeden problem ze to oni wygraja wojne ehhh .... |
Cadleron obawiam się że nie wygracie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |