![]() |
Dobra all zaczynamy grać na no - pvp !
Serwer to Secura .! :] Róbta hary ;P @EDIT Tzn. Gramy na Asterze .! Mam jeszcze pytanie, zrobić forum o naszym Team'ie czy jak bedziemy omawiać ? http://img135.imageshack.us/img135/4...pierbmpjh9.jpg |
Gdyby Wam zależało na ciągłej walce z br to polecam Wam Silverę... ok. 80% to br, ciągła walka o przetrwanie, ~5 Polaków z 100+ lvlem. Jazda na maxa! Tylko nie można bać się umrzeć. Ja już bym miał z 50 lvl gdyby nie było pvp, a tak to 35 ed:baby:
|
O "rzal i bul"
-.- Wypisuje sie! Jak juz pisalem gra na zapchanych swiatach to kretynizm... Chyba ze nie wiesz o co chodzi... Zapchany swiat to taki, przy ktorym jest czerwony napis FULL... Astera 01/05 full USA Non-PvP Wiesz dlaczego ludzie mieszkajacy w Europie powinni grac na Niemieckich serwerach? Jak nie to sie kogos zapytaj... (Chyba ze wybierasz serwery po nazwie tzn. ktora ci sie najbardziej podoba to tam grasz...) |
Dlaczego nie zaczniecie na titanii?;]
|
O ja superr zarass siem zagoluje na te śfiaty! o a bedom fri itanz???
BO ja ulbie fri itanz !1!!!!1!1oneonejeden Rzal i Bul cytuję |
Cytuj:
|
Wyjdz i nie wracaj...
|
Cytuj:
Lineage to gówno -.- Sam pewnie jedziesz na 1.1 procku -.- |
hueh
no wiec tak:
- kocowka "... Costa, SZczor, Thorn, (the)Elder, Sparta etc" :P - moge isc na kazdy server, ale musze miec pewnosc ze zebrany team nie jest bandą rozwydzonych 11-sto lastkow, czy typowych polskich nubow (dzieci neo itp.) -zdecydowanie PVP, moze byc enfo. jezeli team bedzie mial faktycznie te 20~ osób ,to niewielu ludzi nam podskoczy. Kozaki mile widziane ;D - doswiadczenie.. i co mam ci niby napisac?! to wychodzi w trakcie gry. mozna by wbic na jakiegos otsa i sie wzajemnie wyprobowac :) - aktualnie gram na lap topie z bardzo slabym łaczem, wiec chodzienie na ukos sciganie z bliska odpada. umiem grac kazdą profesją, jednakże na tym sprezcie knightem bedzie ciezko, ale dam rade :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |