![]() |
w Łodzi na razie tylko pada.. momentami mocniej zawieje ;p
ale na razie nie jest tak źle, jak zapowiadali ;) |
Czyj kot właśnie przeleciał za oknem?
|
Dobrze mu! nie lubie kotów.
|
2Up:
:D W Szczecinie też wieje mocniej niż zwykle. Ciekawe jak będzie jutro. Ps: ARMAGEDON SIĘ ZBLIŻA. UHAHAHAHAHAHAHAHIHIH |
Cytuj:
|
W Lubuskim właśnie mamy "punkt kulminacyjny" wieje bardzo mocno, naprawdę dawno tak nie duło, straciłem moją ukochaną czapkę, jak wracałem do domu :(.
|
Wrocław.
Bylem w rynku o 12.00. Wiało jak zbój. Wieje tak samo mocno do teraz. |
W mysłowicach >bończyk< póki co jest tak jak co kilka miesięcy czyli zajebiście mocno wieje.. boje się co będzie w nocy :o:o
|
W łódzkim Emma szaleje, zaraz mi okno wyleci ;>
|
W płocku prawie nie wieje... mam nadzieję, że to się nie zmieni...
|
Błagam Emmo przybądź do Oleśnicy! Zmieć to beznadziejne miasto!
|
a u mnie w podlaskim nic nie wieje..... ani nie pada.
|
Cytuj:
|
Obudziłem się dzisiaj w nocy, koło 5:30.
Usiadłem, popatrzyłem w okno... CO JEST KURWA?! W okno napierał grad o średnicy ok. 0,8cm, duże krople deszczu i słyszałem aż jak wieje. Potem około 13 pojechałem na rowerze do Carrefouru. Cały czas wiało, deszcz lał ciągle, potem na chwilę ustawał, wychodziło słonko i tak w kółko, jak jechałem na rowerze, to prawie mnie z trasy zwiewało. Masakra. |
Przed chwilą doszedłem do domu; wracałem ze stacji SKM. Nie polecam takich wycieczek ludziom, którzy cenią sobie choć minimalny komfort. Leje i wieje.
Pomorskie. |
3-godzinny spacer w wietrze ftw. Chwilami traciłem równowagę, może dlatego, że szedłem właściwie przez pole. Aż dudniło w oddali od wiatru.
Opole. |
W Warszawie zaczyna wiać
|
U mnie w Opolu wiało bodajże o 12 bardzo mocno i deszcz lał jak cholera, tera to tylko wiaterek...
|
W Szczecinie to lipa, mocniej wiało przed feriami, że mi okno otworzyło ^.-
@down Kolega uzupełnił Moją wypowiedź |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:57. |