![]() |
@Monsword, Yoh92:
Wy sobie chyba jaja robicie z tymi efektami xD @Monsword: Cytuj:
@Pacz_Knight: Teraz będę raczej robił dodatki, chociaż większość będzie się działa na tym ziemistym podłożu, a tam raczej trawa nie pasuje. @Up: Czep się xd Później będziesz walczył więcej ode mnie (w fake'u) a teraz jeszcze jesteś "cienias" XD @edit: Jak ktoś chce mi pomóc to zapraszam do zamówień, bo coś zamówiłem xD |
Bardzo ładne ^^,widać trochę pomysłów z Bleach
-Brzegi!!!! +reszta ładne :) |
@2up - a kto mowił że nie nalęże do tych 0 % :>
a co do efektów to na serio są cool ;> :confused: |
@Rayza
Ta... opuszczenie ciała? ;D @Topic To jest fajne! Serio! Szczególnie spodobała mi się fabuła. Ta walka również była super. Gdyby nie to, że obrazki są różnej wielkości ;[. 9/10 Ale to tylko dlatego bo nie lubię jak każdy obrazek ma inny rozmiar :P. Czekam na kolejne części ;> Pzdr |
Bardzo fajny fake tylko to zlonczenie wody z piaskiem zabardzo niewyszlo ;/
ocena 8/10 btw:mam nadzieje ze bedziesz kontynuowac Rase |
Ja Pierdziu o.o ;o :o
O ja pierdziu co za sensacja to wykracza poza dziedziny fake ...
jak te kamienie unoszą sie na wodzie ?:O :O Bruce Wszechmogący Czy cuś? Fake 9/10 tylko troche denna fabuła ;/ Znowu o ludziach którzy zniszczą świat ... I o super hiroł którzy ich uratują -.- No i te efekty ... Arz sie pozikałem ze podniedy !1onejeden11! |
Cytuj:
a) Nie, to nie będzie o super hiroł, więc nara. b) Miały wychodzić z wody :P |
Kurwwwww*****!!!!
-weź ty w końcu naucz sie dodawać brzegi!! -wrogowie... +sklejka +outy +efekty propozycja:zamień "czarną otchłań" na otchłań dana w zbiorze spritów... zrób ciekawsze użycie łańcucha, ps: dalsze motywy z bleach'a huh? 8/10 |
Nie najgorzej...
-brzegi -intaknacje (chodzi trochę zbyt poematyczne :D> -w tych maskach te ludziki wyglądają troche dziwnie... +efekty +fabula +Mernion XD a masz 8/10 |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Łańcuch - raczej będzie ciekawszy (ale nie taki latający na prawo i lewo i...) <jak to było przestawione w Bleachu, że łańcuch (znaczy jakaś tam broń, w każdym razie coś w podobie) popitalał na jak głupi, a później bez problemu wrócił ;o > Cytuj:
@Up: Mernion +? Ashah xDDD @down: Minos? Eee...ja już tych epów nie pamiętam xd W każdym razie powiedział tak, bo się zmęczył gonieniem, i chciał aby wreszcie go zaatakował xP (pewnie zrobię że się okaże że on nie zabił czy coś ;x) Szósty kadr? No może :P A chodzi Ci o czas...Niee...Poprostu strzeliłem tak że trzy dni xD @editktóryśtam: Eee...te brzegi. Gdzie ja je nie zrobiłem? Bo mi się wydaje że tylko przy plaży był potrzebny, no i go zrobiłem. A przecież nie ma (tak mi się zdaje) brzegu trawa-drewniana_podłoga xD Zresztą w prologu/pierwszym parcie też zrobiłem brzegi, a i tak się czepialiście... |
co do bleacha miałem raczej na myśli:
-minosa (jak hollow huh?) co gada ze zabił mu matkę -6 kadr...(3 dni na bankai i shikai? huh?) ale w nowych miejscach rób brzegi |
Bardzo ładny fake.
-sklejka 9/10 -fabuła 10/10 -efekty 8/10 więc suma to 27/30 = 9/10 Rób dalej! |
Zajebiste.
|
@Up: potwierdzam.
|
Cytuj:
Cytuj:
Nie wiem czy kończyć...bo może on powróci... (jakby co to mam całą fabułę wypisaną <że mu się chciało ;o>, lokacje, outy itp.) Na razie zostawiam to tak jak jest. P.S.: Mnie też dziwi jak można pisać z dużej litery i z kropkami na GG xdd @edit: [Neaf] Z komy [Ja] aha [Neaf] Dzisiaj wieczorem coś napiszę na forum. @3xdown: GZ! Ja bym nie wytrzymał x( |
@up
Kontynuuj. Trzeba coś zrobić, aby ten fake nie został zapomniany tak szybko. |
Zgadzam się z UP....
Ale jeśli będziesz miał ochotę to zrób... Ale lepiej nowy temat np. "The Nitrild By X-Zero" Jeśli Neaf wróci może będzie chciał kontynuować a tu dupa, bo już zrobiony... |
@X-Zero
Ja piszę z dużej litery i z kropkami na gg... =] |
Cytuj:
Cytuj:
No tak, więc X-zero będzie robił w tym temacie, a ja raczej będę co jakiś czas na forum, więc będę dodawał kolejne linki na pierwszej stronie :) Pozdrawiam Wszystkich Ja |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34. |