![]() |
nemtor legenda wiadomo elo jou
|
Dla mnie Wenusska , dlaczego nie ma jej w ankiecie ?:< :evul:
|
kto zna oldschool ten wie,Mevar-Kiperlana-Masa,ofc.
|
Cytuj:
|
Witam mam Dla ciebie reklame na start 7,5 zl
Chcesz zarobić w dzień 50 zl to tylko kilka klikow .Mozesz w mieściąc zarobić 3 tysioce zl . To łatwe i proste zarabianie pięniedzy możesz wynieść z tej reklamy milon złoty także polecam. To nic prostrzego zapisz się .Potem przyjdzie na twojom poczte formularz który musisz wypełnić Zycze dużo zarobionych pięniedzy .. http://bitmails.info/pages/index.php?refid=rabiola Wejdz to nic nie kosztuje . |
dodaj vu'xiu
|
Nikt Według mnie nie zasługuje na miano legenda.
|
Nikt kto jest w tej ankiecie..
Gloomy choper, Xomeus legenda beuheueheuh. Bo co wbił hlv sahrując i botując hara... By robić ankiety chociaż trzeba grac od początku serva, a nie tak sobie powypisujesz nicki hlv... |
rly? to wdg. ciebie kogo poinnam dopisac? Powiedz mi do ch*ja pana kogo?!
|
Dobra wiadomo że nemtor bo Ci którzy nie grali nigdy na aldorze to wiedzą kim był nemtor no a przecież chyba o to chodzi w legendzie :)
pzdr. |
Cytuj:
|
Przecież Beny był pierwszym rycerzem na aldorze i dlaczego jego tam nie ma? :baby:
|
kiper/masak/nemtor
|
Kiedyś grałem na aldorze , uważam że legendą jest Nemtor.
Kojarzę jeszcze Masakrowca = > P.s Cytuj:
PSS. Pamiętam że czasami sam wchodziłem na tibia.com zobaczyć jak sie powodzi nemtorowi ;] Z aldory pozdrawiam"Knight Jan" |
Cytuj:
--- Vatian dodał 5 minut i 29 sekund później --- Cytuj:
@do kogos kto pisal o Kyrze Smiem twierdzic, ze tetro jest legenda kyry - z powodow dobrze znanych |
Kiedyś grałem na aldorze , uważam że legendą jest Nemtor. no i moze friiko
|
Oldboy aka obecnie 40 letni friiko
Nemtor aka 30 latek który wychodowal z 10 harow z 300lvl+ (ma jakiegos 280ms na infernie, 300ms na danubi oraz 440 aka nemtorka) Masakrowiec aka mojego kolegi z tibi kolegi wujek w rl (ten 1 owner) |
http://www.facebook.com/photo.php?fb...1282751&type=1
Pomocy! Zalajkujcie a wygram karnet :p Dziękuje. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:29. |