![]() |
hahahahahha leze :D
|
Może w końcu nauczy się, że kupowanie kasy na allegro jest złe! :)
|
21:19 Kraja of Secura [40]: to gma
21:19 Kraja of Secura [40]: pisz 21:19 Kraja of Secura [40]: fast hehe nice :o |
I bardzo dobrze xD!
21:29 Kraja of Secura [40]: zajebie ci 21:29 Kraja of Secura [40]: giniesz na rl 21:29 Kraja of Secura [40]: kurwa dorwe cie 21:29 Kraja of Secura [40]: dziwko 21:29 Kraja of Secura [40]: zajebie wszystkich 21:29 Kraja of Secura [40]: powiesie sie kuyrwa 21:30 Kraja of Secura [40]: !!!!!!!!!!!!!! |
Huehhee Owned
Hail allegro :D |
Do usunięcia ...
|
haha nie koleś mnie rozbawił na maxa tak to jest kozaczyć przed ss xD szkoda ze typ nie nakręcił resztę filmu po ss jestem ciekaw jego reakcji
|
Cytuj:
pol serwa go ganialo grozac huntem itp ;] |
hahaah;;>>>>>>>
|
Hahah dobre :D Nie ma to jak dac sie zrobic noobka :D
|
to pryszczyk, 2 lata temu koleś położył steel bootsy, demon helmet i jeszcze coś, i capneli go 4 godziny przed SS'em i przez 4 godziny chłopak walczył, ale stracił wszystko:D
|
Hail pl.A mówią ,że br to debile...
|
Cytuj:
|
nie jest idiotą ani nic... poprostu chcial sie pochwalic i stracil to .Kazdy by mogl by tak orżnięty na swoje itemki , takze lekcja na przyszlosc dla takich osob : NIE CHWALCIE SIE ZE JESTESCIE HACKERAMI I TO POKAZUJAC ITEMKI NA DP PRZED SSEM : D , a ze jest hacker ktory sam nie umie grac to dobrze mu tak :baby::evul:
|
To jest to ;>
|
hahaha n1 ;d
|
Cytuj:
|
Hahahaha ale widziałem lepsze filmiki może później je pokaże ;-) znam wiele osób z Secury którzy jak sami mówią ,,Hakują" <-- hahaha rotfl, maja w h*j itemów i nie sprzedają na allegro nawet tylko łudzą się że trafia hlvl'a bez reca ;D jest dużo łatwych sposobów na hakowanie ale to nie ten temat :P Jeszcze raz to najlepsze w tym filmie było to, że koleś mógł to łatwo odzyskać.
|
Hahahha dobre dobre, ale wiedzialem o tym wczesniej, tylko ze nie w taki sposób, bo najleprze jest to, że to mój kolega z rl xD
|
Cytuj:
Na kyrze chyba dla tazza? full set nakryli tylko ze zamiast mpa lezal dsm. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41. |