Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Step up 2 - the streets (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=167829)

Dark Sven 04-03-2008 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Killuminati (Post 1938445)
To przestań mówić takimi tekstami typu "Z chęcią bym sobie kupił jednego" bo to ani nie jest smieszne, ani tym nie przekonasz nikogo, jaki jesteś pro.

Mnie przekonał T.T .

Erhion 04-03-2008 18:29

Lepszy 2pac niż metal i AAAAAAAAAAAAAAAARGRGRGRGAGEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRR RRRRRRGGAAAAAAAAAAAAAAASZATAAAAAAAAAAAAANNNN BBBBBBBBBBUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAA

i inne darcie mordy na scenie.

Killuminati 04-03-2008 18:29

Dobra, dobra, daje sobie spokój.

A ty Sfenik... Nic sie nie zmieniłeś ;P

Ostatnie do Lasoocha:

Możesz sobie go nie lubić, ale lepiej to przemilczeć niż gadać o tym na prawo i lewo. Też nie lubię niektórych zespołów/wykonawców, ale po nich nie jeżdze.

Lasooch 04-03-2008 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 1938851)
Lepszy 2pac niż metal i AAAAAAAAAAAAAAAARGRGRGRGAGEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRR RRRRRRGGAAAAAAAAAAAAAAASZATAAAAAAAAAAAAANNNN BBBBBBBBBBUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAA

A do tej pory myślałem, że masz mózg. No, ale widzę, że Ci go stereotypy zeżarły. Widzisz, ja na przykład nie twierdzę, że każda hiphopowa piosenka ogranicza się do jarania zioła i p*erdolenia policji.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Killuminati (Post 1938853)
Możesz sobie go nie lubić, ale lepiej to przemilczeć niż gadać o tym na prawo i lewo. Też nie lubię niektórych zespołów/wykonawców, ale po nich nie jeżdze.

A czy po nim pojechałem?

Johnny121 04-03-2008 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 1938851)

Darcie mordy, trzy akordy? ;d

@down
Techno 4 evah.

Doom Terror 04-03-2008 18:47

Zaofftopuje troche,ale jezdzenie na steerotypach typu metal "darcie mordy" jest chore,w kazdym gatunku muzycznym jest cos wartego przesluchania,ale niektorzy sa juz zamknieci w swoich zasciankowych subkulturach gdzie kazda inna subkultura okreslana jest jako wroga,badz gorsza,nie warta nawet odrobiny szacunku...ahh jakie to typowe dla naszego ksenofobicznego spoleczenstwa,ktora boi sie wszystkiego czego nie zna,i zamiast sprobowac poznac i zrozumiec to skresla z miejsca,utwierdza mnie to w przekonaniu ze Polska nie jest w Europie,a tylko w niej lezy.

Koronowany rycek 04-03-2008 19:13

lasuch@
Wpierw sie dowiedz co to hip-hop a rap, prosze nie pisz o czyms o czym nie masz zielonego pojecia skonczony idioto.

@topic
Soundtrack to poezja <3

Lasooch 04-03-2008 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek (Post 1939025)
lasuch@
Wpierw sie dowiedz co to hip-hop a rap, prosze nie pisz o czyms o czym nie masz zielonego pojecia skonczony idioto.

Nieistotne, wiadomo, co miałem na myśli. Skończonym idiotą mogę być, ale to nie zmienia faktu, że jesteś największym kretynem na tym forum, jaki siedzi tu od dawna - gorsi debile są już dawno zbanowani.

Erhion 04-03-2008 20:14

Cytuj:

A do tej pory myślałem, że masz mózg. No, ale widzę, że Ci go stereotypy zeżarły. Widzisz, ja na przykład nie twierdzę, że każda hiphopowa piosenka ogranicza się do jarania zioła i p*erdolenia policji.
A widzisz ja podobnie o tobie. Nie załapałeś o co mi chodziło. Ja też nie uważam, że każda piosenka metalowa to darcie mordy. Ba sam słucham czasami metalu (tego lżejszego). Próbowałem pokazać co poniektórym w tym temacie ich stosunek do rapu. Tylko pierniczyć od rzeczy potrafią, a samej muzyki rapowej dobrze nie znają.

Juzefek 04-03-2008 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KrEmAs KAc (Post 1937309)
Słyszałem w WoWie jak coś polaczki na chanelu gadali ,że film extra.
Ja czekam aż nie wyświetlą w telewizji :D

co do lola to legendarne powiedzenie forumowiczów żal

Cytując z Shreka (z mała przeróbką-kto oglął ten wie xd):"To se jeszcze poczekasz"

Tovob Lard 04-03-2008 21:05

Co do step up 2 , fabula marna muzyka niezla, bardziej wole cos w stylu stom the yard

@ot
Koronowany rycek, Killuminati , Rukahs
sprawdzcie albumik 2pac - legend never die [dr screw remixed]
2 Pac feat. Pih - 16 On Deathrow (blended & remixed by DR SCREW)
http://www.wrzuta.pl/audio/b2ppPc4Fth/
dla mnie bomba ; d
Z reszta legalnie [za darmo] mozna sciagnac na necie caly album.
@2 Czytając wasze posty [lolnego, lasoocha, lololoolololol,]przypominacie mi Pimke w pierwszych rozdziałach Ferdydurke ; d oczywiście wy to robicie [co?] w typowy - ignorancki sposób ^^
@2down
http://www.drscrew.xt.pl/
nie chodzi mi tu o jakis moloch to zarabiania pieniedzy prosto ze stanow tylko taki mixtejpik, z Polski =]

Killuminati 04-03-2008 21:09

@Tovob Lard

Co do kawałka, to kto co lubi. Mi się osobiście oryginalna wersja bardziej podoba ^^

Rukahs 04-03-2008 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tovob Lard (Post 1939344)

sprawdzcie albumik 2pac - legend never die [dr screw remixed]

Niema takiego albumu.

Kenixia 04-03-2008 21:16

Żal mi was chłopaki, naprawdę o gustach się nie dyskutuje, bo przecież metal to for evach najlepsze, i jeżeli ktoś sie z wami nie zgodzi, to bunt.

Co do filmu to nie oglądałam, jade w weekend.

Emok 04-03-2008 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 1937788)
tempie czarnuchuw

sry ale ten tekst mnie rozwalil xdddddd

Zabawne.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1938755)
"Sorry dwupak" - coś pięknego po prostu =)

Ja w tym piękna nie widzę. Raczy mnie pan oświecić?

Lasooch 04-03-2008 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 1939378)
Ja w tym piękna nie widzę. Raczy mnie pan oświecić?

Jest to tekst, który w ostatnim czasie rozśmieszył mnie najbardziej. Sam nigdy nie pomyślałem o 2Pacu jako dwupaku... a w sumie mogłem. Niezależnie od tego, czy lubię rap, czy go nie lubię - ot, równie dobrze mogę przekręcić Behemoth na Behemocz (dla jasności - Behemotha słucham i lubię).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenixia (Post 1939377)
Żal mi was chłopaki, naprawdę o gustach się nie dyskutuje, bo przecież metal to for evach najlepsze, i jeżeli ktoś sie z wami nie zgodzi, to bunt.

Nie przypominam sobie, żebym powiedział, że metal jest najlepszy. Nie tylko metalu zresztą słucham.

Poza tym... każda okazja jest dobra do flamewara hiphop/rap/techno vs metal. Ostatnio nudno na forum ^^"

Johnny121 04-03-2008 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1939452)
Jest to tekst, który w ostatnim czasie rozśmieszył mnie najbardziej. Sam nigdy nie pomyślałem o 2Pacu jako dwupaku... a w sumie mogłem. Niezależnie od tego, czy lubię rap, czy go nie lubię - ot, równie dobrze mogę przekręcić Behemoth na Behemocz.

Behegniot! Behegniot! ;d

Dark Sven 04-03-2008 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenixia (Post 1939377)

Aye!

Dwupak? E tam, bardziej denerwujące jest robienie z niego męczennika...

Killuminati 04-03-2008 21:52

A czy ktoś tutaj robi z Paca męczennika? I o ile sobie przypominam to nikt tutaj tak nie myśli.

@down

Na tym forum są raptem 4 aktywnie udzielające się osoby, które jako tako znają twórczość Tupaca. Ty zapewne słyszałeś tylko Ghetto Gospel, nie przeczytales zadnego artykulu ani nic. I do twojej wiadomości: Nie sławię Tupaca jak jakieś bóstwo, poprostu lubię słuchać jego muzyki. Nikt wam nie karze tego słuchać, nie karze wam go uwielbiać, ale przynajmniej go szanujcie i jego muzykę.

@Lasooch
I widzisz. Teraz ja moge powiedzieć, że Behemoth to syf, że to bezsensowne darcie mordy. Przemilcze to, chociaż wiesz, że tak uważam.

Johnny121 04-03-2008 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Killuminati (Post 1939487)
A czy ktoś tutaj robi z Paca męczennika? I o ile sobie przypominam to nikt tutaj tak nie myśli.

Ale sławicie go jak jakieś bóstwo ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:47.