![]() |
Cytuj:
-chuj w te znaki- |
W swiadomy sen moge uwierzyc, bo czemu nie.
W ogladanie swojego ciala "z gory" (3rd person :> ) podczas snu tez moge uwierzyc, bo kazdy widzial sie chyba w lustrze i mozg moze sobie taka wizje stworzyc. Ale te wszystkie ciala astralne, psi balle itp to juz jakas lipa... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pfff sceptycy.
Racjonalne umysly. Kto nie przezyl niech zamknie ryj ^.^ Po co gadacie jak nie wiecie? OOBE power/// Pzdr. |
Niezła wypowiedź pana up. Dla mnie to wszystko jest jakieś naciągane, ale nie przeżyłem, więc nie będe oceniał.
|
Ech, no-life czytają strony pokroju paranormalne.pl i potem połowa z nich myśli że posiada dar telekinezy, druga połowa że jest dziećmi Obcych i nie pasuje do tego świata <sic!> Te wasze 'naukowe' próby wyjaśnienia działania OOBE czy innego szitu tego pokroju są wyssane z wikipedii, którą defacto może każdy edytować xd
|
A czy ja snuje jakies naukowe teorie? Nie znam natury tego zjawiska. Nie proboje go wyjasnic. Wazne, ze jest swietne.
Dlaczego no-lifow? W dzien zyjesz normalnie, a w nocy przezywasz zycie po 1000kroc. Nie przezyles, nie wiesz. |
Dark Horseman a ty to przeżyłeś? Chodzi mi głównie o OOBE. Jakie wrażenia?
|
Tak. Hmm wrazenia? Wyobraz sobie, rzecz, ktora Ci sprawia najwiecej radości/daje Ci szczescie. Pomnoz to razy 'n'. To jest wlasnie TRWANIE w tym stanie. Samo instnienie sprawia tyle przyjemnosci.
Pzdr. |
Cytuj:
|
@UP
Niezbyt ;]. |
Widać że jak ktoś nie przeżył to nie potrafi wypowiadać się na ten temat, wystarczy takie jedno przeżycie OOBE i nasze poglądy o świecie i wielu innych rzeczach zmieniają się o 360°...
|
Cytuj:
Cytuj:
@down: Nie. A jezeli nawet, to nie musza mowic tego czego nie chca. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@UP: Nie : < : < :< :<
|
Zabawa dla no-life i tyle.
|