![]() |
Szkoda że o takich rzeczach nie czytałem jakiś tydzień temu bo zostałem hakniety :p Ale w 10 minut konto odzyskane bez żadnych szkód ;)
|
Ja mam pytanie odnośnie backdoor'a.
Koledzy chwalili tibiaauto, więc sobie ściągnełem. Po tygodniu antywirus wykrył backdoora w tibiaauto i go wywalił, usunąłem doszczętnie tibiaauto (teraz żadnego bota nie ściągne). Jednak moje pytanie brzmi: Czy dzięki backdoor'owi można shakować kogoś?? |
A skad sciagnoles TibiaAuto? Jezeli z 'oficjalnych stron' to napewno jest czysty.
Backdoor otwiera dany port u ofiary, czyli otwiera drzwi do komputera, wystarczy znalezc jakiegos exploita ktory wykorzystuje ten port i kaput. Luknij w firewalla na ruch sieciowy, jak jest tam jakas nieznana tobie aplikacja to ja zablokuj i juz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bardzo dobry poradnik wiem jak to jest jak ktoś cię haknie. Jednak mam pytanie czy bezpieczne jest kopiowanie passów z notatnika? Jeżeli z komputera korzysta tylko jedna osoba?
|
na machnięcie takich obrazków CIP-y mają czas a na poprawę zarówno bezpieczeństwa jak i wyglądu gry nie...
|
Cytuj:
|
Ten temat powinien miec nazwe "Hack - Przykre doświadczenie z dzieciństwa" bo te tibijskie "hackowanie" to jest śmiech na sali, wogole to nie powinno byc okreslane mianem "hack" no ale coz...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:57. |