![]() |
Cytuj:
Dla tych, ktorzy nie graja w Ragnaroka, przedstawie twoja glupote na podstawie Tibii. To tak, jakbys byl knightem, ale trenil fishinga (agi) zamiast np. shieldinga (w przypadku twojego sina - dex, ktorego nie posiadasz) bo i tak bedziesz wydawal kase (wykupywal...) na uhy/poty (...resety) ktorymi bedziesz sie leczyl, wiec nie obchodzi Cie ile dmg bedziesz dostawal :) Glupota? Chyba kazdy sie z tym zgodzi. Dodatkowo, wspominasz cos o crit sinie. Crit sin z 36 critical rate z czego 30 z luka - przewrocilem sie, przepraszam - to ze smiechu. |
Cytuj:
Cross - 40, 50 dex + phen... yyy.. po co mam szybciej castować? dex delaya mi nie zmniejszy z sbr. Cytuj:
coś jeszcze? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nastepnym razem zanim zaczniesz ripostowac, poczytaj kilka for (forów?) nt. Ragnaroka, zeby kolejny raz z siebie idioty nie robic. |
Cytuj:
Jura kumplowi oddałem, ale może go jeszcze ma. Cytuj:
Co do tego ripostowania, to Ty nie umiesz się wybronić i piszesz jakieś farmazony o phen'ie w armorze HAHAHHAHAHAH. @edit Cytuj:
@edit2 Cytuj:
@edit3 Aha, dex zwiększa dmg tylko z bowa, z katarów nie. |
Gra jest fajna, dużo klas i woe :P. Ja preferuje grę super novice - mage type(nie lubię sinx'ów X() i innymi expanded class - Soul Linkerem, czyli zabijanie wizzardów/high wizzów ich własnymi czarami, ustawanie azury/ad/sbr, autores/autoheal, bycie dobrym kolegą SG/Clowna/Sina, Ninja, czyli kładzenie laski na ataki fizyczne, wkurzanie wrogów obszarówkami czy też używanie kamikaze mode :D, Gunslingerem - włączanie kosiarki i jazda z koksem (po polskiemu: odpalamy skille/poty zwiększające prędkość ataku i robienie rozróby swoim najlepsiejszym przyjacielem - gatlingiem), zabawa w Lucky Luke'a czy też w snajpera, Star Gladiatorem, czyli 5 ciosów/sek., a na wybranych mapach (da się tylko 3) i w konkretnym dniu ownić jak poringi (po tibijskiemu: raty) wszystko co się rusza (oczywiście z linkiem) i... latanie 8o
I niby co, to gram na serwerze KDR (kiedyś pykałem na ABhRO) |
LOL LOL i jeszcze raz LOL tu naprawde chodza same nooby z ktorymi nie warto rozmawiac
Dex-zwieksza dmg z katara EQQ porazka to ty mozesz siebie nazywac nie no nie grajcie w ro wogle zal z wami rozmawiac chlopka zrobil se crita to git (no wiadomo ze w agi snipow trafiac nie bedzie) ZAL mi was lol jeszcze tu sie kloca czy AS to dobry skill wiec ja wam powiem TAK!!!! aa ze ktos wyciaga 5k z asu LOL to wiadomo ze NOOB osobiscie gram chempem i sie zaloze ze lepiej od was szkoda gadac NARQA! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:06. |