![]() |
Taka mała uwaga do wszystkich narzekających na PACC na 30 dni.
Moim zdaniem to nie zmieni wiele, ktoś tak czy siak kupiłby sobie tego pacca, to tylko kwestia 10 euro w te a we wte. Ofc teraz więcej osób będzie mogło pozwolić sobie na tego PACCa, ale nie przesadzajmy, że zaraz wszyscy będą posiadać premium, zwłaszcza, że taki system będzie dostępny jedynie w krajach, gdzie PACC był bardzo tani i większość dzieciaków nie miała problemu z uzbieraniem kasy na niego. |
Cytuj:
|
Ciekawe, czyli nie będzie można kupować komuś pacc'ów, przynajmniej przez jakiś czas. Lipa, przecież nie każdy ma 18 lat i ma kartę albo konto bankowe... :confused:
|
Nadal bedzie można, ale nie przy użyciu nowego systemu.
|
A ten pacc na 30 dni tylko przy użyciu nowego systemu?
|
Dla mnie to jest jakieś nie porozumienie... zamiast uregulować sprawę amerykańskich serwerów... cheaterów... to oni rozwijają formy płatności... chyba coś NIE HELLO!!
Byle tak dalej... Panowie... a za rok nie będzie miał kto kupować pacc'ków. Lupa |
Cytuj:
|
Tak wiec. Jezeli kolega z anglii mial mi kupic pacc 12 marca bo akurat wraca z wakacji to juz od 11 marca nie bedzie mogl tego zrobic przez jakis tam dlugi czas, tak? Milo.
|
Cytuj:
Zresztą nie mamy co narzekać, bo czas pokaże jak to będzie. Tak samo jak wszyscy narzekają na nowe updaty, których sami jeszcze nie widzieli. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W Tibię gra się dużo przyjemniej jeśli ma się świadomość za kilka minut wyleci ci przed szereg ludzik i krzyknie Free itans PLX i HaCked
odzwierciedla to bardzo rlalny swiat ,czasem wchodzę na kafe i zastanawiam się czy idiota ,który odłączył przypadkiem mojego peceta siedząc obok bo myślał że to jego przypadkiem nie nazywa się Sir Mafiozo i 20 minut później wy***rdala mi wszystkie mino na cavie |
CipSoft wprowadził ciekawą opcję płacenia za premium, a pacc na 30 dni jest trafionym pomysłem, gdyż z autopsji wiem że, ludzie nie zawsze mają czas aby grać przez 90 dni a jednynie przez np. 60 więc po co tracićcały miesiąc. Co do nowego sytstemu płacenia i opcji z tym związanych to dla mnie to nic nie zmieni. Dla mnie oferta firmy Drom jest rewelacyjna, mam 100% pewności że pacc dojdzie, a gdy dokonuje wpłaty na ich konto przed 14:00 to pacc mam jeszcze przed północą (zazwyczaj).
|
Problem może sie pojawiać kiedy zamówisz sobie abonament i ktoś shackuje ci konto...
A tak poza tym dla nas (w sensie POolaków) nie wiele sie zmieni, przynajmniej na razie. |
Aaa Dla tych jak zwykle kasa najwazniejsza ;D szkoda tylko ze np na pacerze juz kicki ponad miesiac trwaja dzien w dzien i grac sie nie da juz nawet k**** nie przepraszaja za kazdym razem kiedy swiaty sa off itd bo to zrobilo sie norma , grac po godz 18 i nie pasc na kicku graniczy z cudem ;)))
|
Ile bendzie kosztowal pacc na 30 dni ??
|
Cytuj:
MNIEJ NIŻ SŁOWNIK. Zakup go sobie. Nie umiesz pisać po polsku - tym bardziej po ang = TA GRA NIE JEST DLA CIEBIE. |
Według mnie płatne konto powinno byc najmniej na 60 dni.
30 dni to trochę zbyt mało,każdy newbie będzie mógł zakupic konto na 30 dni i udac się na pacc island ,i każdy świat pvp stanie się jak n-pvp a n-pvp stanie się jak zoo. Ryba jak zawsze dobra praca. pzdr |
Ehh
Nie mogę się doczekać momentu gdy CipSoft w koncu postanowi łaskawie wprowadzić Alert Pay'a do obiegu...
|
to kiedy u nas lub u firmy drom bedzie mozna kupic takiego pacca?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:45. |