![]() |
Czemu? Poziom ze skeletonami i pojedynczymi Ghoulami i można expić.
|
Gdzie Expić
Ja osobiście polecałbym expienie na Cyckach (ja 20 lvl na cycach wbiłem) a potem, po wbiciu 22 lvl radzę isć na Wszystkie kopalnie dwarfów, aczkolwiek uważaj na DG, bo mogą narobić bigosu...:D
Pozdro 4 all, Vladeee |
Amazon Camp w Veno, tylko że dużo ludzi. Cycki na poh'u, ghoule. Albo fibula roty.
|
ja polecam podziemia thais zaraz jak wyjdziesz z miasta to idz w prawo omin taka budke i tam jest dziura i gdzies tam jest expowisko cyklopow i innych potworow
|
Levi :
Ja tam expie od 10 lvl knightem ze skillami 35/35 0 waste i 0 ryzyka a exp w granicach 6k na godzinkę. |
radziłbym roty > od venore albo dwarfy w kazo ;)
|
Cytuj:
|
Żeby niezaklaac nowego tematu gdzie mam expic 17lvl drutem z paccem? 13mlvl
wszystkie exori oprucz frigo kupione |
Cytuj:
dobra, obiecałem że nie będę wredny i nie będę kazał szukać... idz na roty w liberty bay na zachód od miasta |
Cytuj:
@topic Roty w veno, mount sterum, fibula, gołst land? |
Cytuj:
|
1.Kopalnie: Dwarfy, Dwarfy Soldiery i sporadycznie możesz bić guardy, uważając żeby się do Ciebie nie zbliżył.
2. Cyklopy niedaleko thais, uważając na -1 na Cyclops Drone 3. Zamek Ab'dendriel - z lootbabów możesz tam wyciągnąć sporo kasy a przy okazji idzie niezły exp do 20 lvl'a Of koz na każdą wyprawę zabieraj kilka mana potionów + 2-4 health potiony na wszelki wypadek. Z resztą jeżeli nie wiesz gdzie expić, korzystaj z opcji ,,szukaj'' bo to było wałkowane 197392743508710284 razy. Zwiedzaj mapę i sam znajdź jakieś ciekawe miejsce które będzie Ci odpowiadać. :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43. |