![]() |
Cytuj:
No a Seromontis gra na Harmoni nie wiedziałeś o tym ? |
Nie jest najbogatszy, bo nie ma ani 1 rare itema, a one sa warte najwiecej.
|
Mi opadła szczęka jak zobaczyłem backpack z softami.
|
Dla mnie Sashra(?) jest najbogtrzy bo ma najwięcej Golden Helmetów.
|
@up
+jakiś tam tome + trochę rare itemków. Widziałem gdzieś zdjęcie domku jakiegoś druida. Sporo rare itemów w tym 2 rzeczy z amazon setu. Tamten chyba był najbogatszy. |
Hehe filmik fajny, ciekawe czy ma wszystkie addony :)
Jak to można mieć 10 par softów :O |
Zapraszam na Refugie np. domek [CHAR]Jeet[/CHAR]... 34kk , albo [CHAR]Master Dysan[/CHAR] wszystkie rare itemy jakie tylko można mieć :)
|
;]
to dajcie filmiki osób które wydaja sie wam bogatsze od niego chętnie pooglądam
|
Cytuj:
@topic. wiele osób ma dużo kasy. na moim serverze to zunri z braćmi lub bajexe mają w chuj kasy i rare item ;x |
bajaxe jest najbogatszy bo jako jedyny ma golden bootsy a one warte sa wiecej niz wsyzstkie pieniadze tych bogaczy a takze alex co ma mls tez caly serwer by musial dac all kase zeby go kupic ;d
|
Nie zapomnijmy o posiadaczu DSL ;-)
|
Mowiac o kasie, najwiecej ma chyba gosc z Blackd ;o
|
mnie zastanawia czemu koleś miał 98 w swordzie 90 w clubie i 90 w shildingu ?? znudziło mu sie w połowie granie clubem?? :D
|
@up
MYSL! jakby dostal jakis rare z cluba ma spox hity na clubie jakby dostal z axe ma spox hity z axe @top ja tez mam sporo kasy bedzie z tego 8.5k a tak na serio no troszke kaski ma... |
huh.. nie wiem ile mial typek dokladnie.. ale w jednym domku na honerce w venore cala chata i balkon sa zawalone milionikami na 1sqm
|
Moim zdaniem sama kasa w gotówce się nie liczy, gdyż rare itemy typu Golden Helmet, Dragon scale Legs, Winged Helmet itd itp nie mają cen. Są bezcenne. I osoby posiadające je moim zdaniem są najbogatsze.
A co do samej gotówki to większość bogaczy zarobiła dzięki botom (nie wszyscy oczywiscie), do tego można dołożyć POI service, good loot z trudnych potworów... |
Cytuj:
|
bylooooooooooooooooooooooooooo
|
Fishii nie pamietam z jakiego serva.
Bodajze 3 czesci z Amazon setu,które w ch.uj trudno zdobyc moim zdaniem.Poza tym domek ma wylozony rarami i kaska. Duzo bogaczy na tym swiecie. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34. |