![]() |
Re
Dzięki wszystkim ;)
|
To jest zwiazane z projektem 3d tibii teraz wszystkie chary sa resetowane bo bedzie nowa tibia 3d
pozdro |
Cytuj:
Nie rozśmieszaj mnie hahahah:baby: Żeś wymyślił ... |
Cytuj:
|
3d?
Tibia 3d? Jakoś trudno w to uwierzyć xD
|
Moja babcia mówi ,ze to sprawka pewnego gejmastera bo on ukradł wasze plate sety
|
Odpowiedni temat (klik)
W kilku nowo powstałych tematach toczy się dyskusja o tym samym, a istnieje już odpowiedni temat od dawna. |
Cytuj:
|
Dalem loga a jednak char online ;d
Kod:
Danubia online I moze by oddali te 2-3 tyg pacc za kicki/lagi itp |
@2Up: Poczytaj se powyższe jak i na first stronie posty -.-
|
[CHAR]Quatio[/CHAR] pisze ze jestem online a wcale tak nie jest ^^
|
Pewnie znowu nieszczesna baza danych
|
Żal
Cipy mnie wnerwiają ;/. Niech to usuną jak najszybciej!X(
|
Omg straszne... Dzisiaj jest ladna pogoda, sloneczko swieci, moze wyjdziecie na dwor zamiast uzalac sie nad tym, ze bedziecie mieli 2h expienia mniej....
|
Cytuj:
Do kosciółka pomodlic sie a nie ! Moze wymodlicie ze apokalipsa odp.....li sie od tibi hehhheheh |
@2up święte słowa :D teraz w tibie grają prawie same dzieci, którym przez tą grę marnuje się życie, w ich wieku ja biegałem po podwórku z kumplami i robiłem bazy... a teraz jak jedyny prezent prawie wszyscy dostają na komunie to komputer,laptop... Jak to już nie dają zegarków/rowerów :( ahh szkoda
@topic z tych wszystkich masskickow, offów z 3 dni straconego pacc by sie uzbierały ;/ |
AAAA Zero tibji wreszcie zobacze slonce AAAA
|
Cytuj:
LOOOOOOOOOLLLLLLLL NOOOOOOOOOOOBBBBBBBBBB 1000000000%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% a OTSy to co, myslisz ze poczciwy tibjak pojdzie pokopac piłe czy wbije na otsa? |
pisze ze wszyscy gracze offline a ja dopiero co sie wylogowalem z tibii :P nie wiem co sie dzieje :/ moze wreszcie cos zrobia bo ostatnio lagowalo mi na niemieckich serwerach
|
Ah ci Niemcy... Cipsoft'owi trudno zrozumieć że dla niektórych 90,00 PLN to bardzo duzo...Przez atak DDoS te dni premii się tracą np u mnie,lecz dla mnie 90 zł to pikuś 179 dni premii zostanie jeżeli cipsoft nienaprawi tego dzisiaj...
Ci co nie mają pacca to się nawet lepiej nie wypowiadają w tym temacie, bo nie płacą za to to nie mają na co narzekać .... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:05. |