Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Premia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=168357)

Divo 02-05-2009 14:38

super

Zacznij Grac Na Premi Jest Git !

Albertus 02-05-2009 16:43

gdyby był server taki jak premia tylko ze no-pvp odrazu bym tam postać przeniósł ;( (oczywiscie jezeli taka opcja bedzie ;D moze tez pomysla o takim servie? )

demen 12-05-2009 09:51

Gra na tym świecie to czysta przyjemność - można zająć dużą część expowiska, co w zupełności wynagradza wolniejszy respawn potworków.

Wbrew pozorom na Game-Chacie znajdziesz masę ludzi chętnych do rozmowy. Oczywiście bez znajomości angielskiego ciężko będzie Ci tam grać (dlatego twierdzisz, że serwer klimatu nie ma?). W większości h-levele są bardzo pomocni. Zazwyczaj gracze są przyjaźnie nastawieni do innych. Nieraz zdarzało mi się paść przez kicka itp. i znaleźć w depo parcela z moim ekwipunkiem (podziękowania dla Sid'Shamown'a:)). Ogólnie na serwerze panuje niesamowity klimat, gracze są niezykle kulturalni, przez co nie musisz bać się o własnego lootbaga :]... Plagą są natomiast (bardzo rzadko spotykani, ale jednak) random PK, ale jak już ktoś wspomniał - tylko do pewnego levela - potem idzie już tylko z górki.

misiek111 24-08-2009 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rooo (Post 1946941)
Hiho :)
Gram aktualnie na Premii ;) i spróbuje Ci coś powiedzieć o tym serverze
Może zacznę od cen :) Itemki Addonowe , które zbiera się na niższych lvl są drogie z powodu małej ilości low lvl :) , np. Beho eye 2-3k each . Takie ceny panują z powodu chęci pomocy graczom z niższym lvl oraz dlatego , iż na tym serverze jest sporo High LvL . Co do profesji to nie zauważyłem jakieś przewagi z powodu zbyt rzadkiego spotykania innych graczy :p
Hmmm teraz trochę o expieniu . Wielkiej niewiadomej dla wielu osób. Tak to prawda jest wolny respawn ale expowiska są często wolne z możliwością do zarezerwowania . Często zdobywałem doświadczenie na całkowicie wolnych piratach , EF , żółwiach obok PH i nie miałem problemów z czekaniem na resp. Zajmuję się spory obszar i można expić do woli. Najbardziej oblegane są oczywiście Dragi obok Venore i Edron ale na pocieszenie dodam , ze już nie raz zdarzyło mi się zobaczyć wolny/e respawny z DL i dragami i DL w czasie szczytu ( 200-250 osób online , 18-24 ). Poziomy z małpami poniżej powierzchni są z możliwością rezerwowania :D Osobiście bardzo lubię tu expić :)
Teraz kwestia graczy . Grają tutaj ludzie z różnych krajów. Jest sporo Polaków i Anglików. Często można też porozmawiać z Brazylijczykiem , Niemcem , a czasami nawet z Chińczykiem LOL oraz Rosjaninem 8o
Ludzie są wyjątkowo mili . Głowna guildia tępi przede wszystkim botterów , więc mała rozmowa i pozbywamy się takowego :) Wyjątkowo mili gracze , często low lvl dają podstawowe EQ albo nadwyżki do ustalonej ceny. Na początku trochę ciężko zawierać znajomości ale potem to już reakcja łańcuchowa :)
Gram tutaj może 2 miesiące ( druga postać , nie patrz na tibia.com ) i ani razu nie widziałem PK bez powodu. Może to dlatego , że nie expiłem w miejscach z dala od DP :) Podobno granica do której PK atk. to 40lvl i dalej już się boją PRO i kumpli :)

Gdybyś chciał , więcej info to napisz pytania :)
Sry za błędy ale mam właśnie do napisania sporo prac i nie mam czasu spr błędów , których napewno nie uniknąłem.

Też gram na premi co prawda od niedawna. Bardzo fajny klimat jest mimo tego iż gra mało osób z rana respy sa wolne dopiero po południu/wieczorem ludzie się pojawiają.Zachęcam do grania !

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:03.