![]() |
Ja posiadam x pudło i jestem z niego zadowolony :) i polecam te konsole bo jest na nią sporo gierek jest się przy czym zawiesic i wogule nie zpaomniane efekty w HD to coś pięknego :D
|
Xboxa warto kupić, gry bardzo dobre (Gears of War, Assassin's Creed, Mass Effect chociaż on będzie na PC :P). Co do grania po necie to są 2 rodzaje chyba Silver i Golden Xbox Live Golden ofc lepszy i kosztuje około 100 zł? Silver też coś koło tego.
|
XBL Silver jest darmowy, zezwala na ściąganie dem, triali i innych śmieci przez oficjalny Store.
Gold (nie z Allegro) kosztuje jakieś 200zł na rok. @top: kup, fajny jest. Ja kupiłem prawie dwa miesiące temu i jestem zadowolony. Dobrych tytułów jest trochę, a jeśli do tego kupisz drugi kontroler to masz długie godziny gry z kumplami. Do tego ostatnio sama konsola staniała. |
Cytuj:
Xbox live gold na 13 miesiecy to niecale 150zl (czemu nie z allegro?). Sa tez darmowe kody 48h (generowane na pewnej stronie internetowej), ktore pozwalaja na granie online. Ale to nie to samo co live gold ;) Xbox jest fajny i polecam, ale kup go dopiero w kwietniu-maju kiedy juz wszedzie beda tansze i byc moze wyjdzie nowy premium 60gb ;) |
Polecam kupic tę "zabaweczkę". Gry bardzo fajne, mozliwość oglądania filmów, słuchania muzyki. Grafika bardzo dobra (Jak posiadasz TV w HD).
|
Cytuj:
Napisałem, ze Gold nie-na-Allegro kosztuje jakieś 200zł. Na Allegro taniej. |
Cytuj:
@down: jak by byl za allegro to by podal cene z allegro :P |
Ale czy on powiedzial ze lepiej kupowac "BEZ ALLEGRO" czy z allegro? ja odebralem jego odpowiedzi jak by byl za allegro.
|
Oczywiście, żę warto.
Choćby dla takich gier jak Guitar hero (to akurat jest wszędzie) czy Rock Band (to karci kompletnie. Only for XboX360) |
Cytuj:
Czy opłaca się brać x360 zależy od tego, jakie gry Cię interesują. Dla mnie więcej interesujących tytułów ma i będzie miało Sony, dlatego zamówiłem PS3. (Zresztą, zawsze byłem fanboyem Sony) |
@Tompior: czytanie ze zrozumieniem, proszę. ORYGINALNY, NIE-Z-ALLEGRO-ALE-PROSTO-ZE-SKLEPU, bez niepewnych pośredników (chociaż na Allegro można znaleźć pewnych, spoko) Gold kosztuje koło 200zł. I o to mi chodziło. Nie pisałem nigdzie, żeby na Allegro nie kupować, po prostu chciałem, z napływu pierdolonego miłosierdzia, poinformować ew. kupujących ile kosztuje Gold w sklepie. M. in. po to, żeby zestawić to z ceną z A.
Zresztą sam Golda miałem tylko ten jeden darmowy miesiąc. Na razie nie mam za bardzo gier do gry po sieci, więc nie kupuję. |
Powiem tyle posiadam Xboxa360 edycje core(dla tych co nie rozumieją biedną wersje z padem i konolą) bardzo miło mi się gra ale teraz polecam PlayStation 3 ponieważ ma możliwość odtwarzania Blue Ray czy jakos tak a [MONSTER]Xbox360[/MONSTER] tego nie posiada.Ale za to na Xboxa jest wiele ciekawych gier jak na przykład:,,Mass Efeect''
ale za to na PlayStation jest lepsza grafika,wiec wynika z tego ze lepiej zbierac 2000+ zł na Playa niż na Xboxa |
Cytuj:
Cytuj:
@Lestos: od kiedy ps3 ma lepsza grafike od xboxa 360?? Wszystko zalezy od gry... |
Cytuj:
Też prawda,lecz ps3 ma blueray jak wogule wiesz co to jest |
Najlepiej jest mieć dwie konsole xD i kozaczyć. Zwłaszcza, że nie są one takie drogie (wiadomo, że X'box jest tańszy np taka wersja core) W obecnej chwili mam Xboxa ale po wakacjach mam plany aby sprawić sobie PS3 i uzupełnić pokój gracza.
|
Warto!!!!1
http://www.youtube.com/watch?v=VhO-OE931D4 <-- Tutaj możesz zobaczyć dlaczego |
Kup se PSP i namow kumpli, ja i 2 moich kolegow tak zrobilismy i teraz popylamy w Tekkena u ktoregos w chacie
|
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=pFlcqWQVVuU |
Cytuj:
Trzeba zaczac od tego, ze konsola sluzy do grania (wiem, ze jest linuks na ps3 a na xboxie masz media center) ale nie do tego sie kupuja ta maszynke. I co ci daje ten blue ray?? Jedyny plus jest taki, ze gry mieszcza sie na 1 plytce. Dodatkowo, instalacja DMC4 na ps3 zajmuje ponad 30 minut oraz 5GB na dysku, a na xboxie 0 GB i 0 minut. A co to daje wersji z ps3? Szybsze loadingi o max 1-2 sekundy... wow! |
co wam powiem to wam powiem ale wam powiem ze jedyne co mnie odstrasza w tych konsolach to to ze gry stoja 400+ toz jak kupie sobie xboxa(dajmy na to 1300zl) a potem jakies 2 gry do tego(po 400czyli 800) to wychodzi ze za taka kase to mogl bym sobie kupic dobrego kompa z 2Gb ramu 512 karta graficzna i conajmniej 1TB HDD oraz quada procesorek. A gry sobie za darmo z neta sciagac.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34. |