![]() |
autor fake'a@
Na jednym z obrazków: Cytuj:
|
@2 up
w2iem niedlugo to poprawie:P @up Wyjdz i niewracaj.br.drzwi.swe.co.uk.pl.zal.spadaj.com @down NIeplacz:p Za jakies 2 tygodnie wroce i wstawoe super fake |
@Hagi
Jesteś ,,retied"?:( Kurde, a nie mogłem się doczekać nowych faków:( |
Fake słaby nawet bardzo ...
naślę na Ciebie MR.Tucza! http://img228.imageshack.us/img228/1323/muskkf3.png Nie zastrzegam prawa do używania tego zdjęcia =) kopiujcie ile wlezie |
Braaaaains!
Co to kurna jest? Kasz |
@Turok
To ja chcem to zdjęcie!11 8o @Topic Masz chęć i czas na robienie fake'i? To ćwicz (ja sam jestem w fazie "ćwiczeń" ;)) i może kiedyś pokażesz prawdziwe fake. |
Cytuj:
(tak osobiście, to kiedyś ... między Messworldem, a Truelem, robiłem kilka fake'ów i... wszystkie skończyłem O.o) |
aha pierwszy obrazek to wziolem pierwsze lepsze outy wiec nie biercie tego do siebie mam calkiem inne
|
Ten fake tonie w betonie. :<
|
Byki, byki, byki!
Ale ze smokiem ci sie udało ;) Guri ma miecz na ręce a nie w niej(Częsty błąd-patrz Hagi ;)) |
Part nawet fajny
Cytuj:
|
@up
thx a kiedy bedziesz mial gotowy prolog a imasz moj out? a tak poza to sie staralem lepiej zrobic :) |
Dam ci jedna rade rob miejsze obrazki
P.S. Juhu Kenin OWN3D Prolog bedzie moze dzisiaj sam niewiem |
Co to jest? Turniej wojowników? Chyba turniej debili(czyt. super ziomków)
Grafika: 2/10 - leży i kwiczy Fabuła: 1/10 - leży i kwiczy Ortografia: 9/10 - na szczęście nie widziałem błędów, a może po prostu nie miałem ochoty czytać... Moje odczucie: 2/10 Ocena: 14/40 = 3,5/10 Rozumiem, że to twój pierwszy fake i nie bierz tej oceny tak do serca tylko trenuj i bądź lepszy, jednak to nie zmienia faktu, że ten fake to niewypał. |
Czy ten autor nie bierze sobie do serca naszych słów?
|
@up
Nie poprostu wezala sie do mnie xD i mu pomagam xD wiec ja jestem jego mentorem |
Nie przypominam sobie, żebym Ci pozwalał brać mojego warriora -.-
|
@up
jaki to warrior ? aha robie przeróbkę domku będzie lepsiejszy @Down postaram sie jak najszybciej |
Mi sie podobał ja daje 7/10 kiedy bedzie następny B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:44. |