![]() |
Gram w TeeWarsa od dobrych dwóch miechów. Ofc możesz wpisać Vialixa. ;]
Wjal |
Sign me in!
|
@up 2x
Vialix to ja Lonin :) Ok dopisuje 2 ostatnich narazie:p |
No to ja się zgłaszam do turnieju! Nick na forum (chyba widać..): Eragog, w grze <[KiG]> Eragog. Trochę czasu nie grałem, ale kij z tym..
|
Też się zgłaszam, nick w grze "serious".
|
Nie jestem pro, ale mogę spróbować for fun. Nick w grze Celoz.
|
@offtopic
Szukam kogos chętnego do pomocy z Turniejem TeeWars pisać pm jedyne wymaganie to zewnetrzne ip @Topic Turniej odbędzie sie kiedy wszyskie z 20 miejsc zostanie wypełnione |
Żeby zapełnić te puste miejsca też sie zapisze, nick w grze- Quaro(wyjdę pewnie na "-" ale co tam)
Czasem sobie pogrywam, z tych co sie zapisali to Celoza tylko widziałem w grze, może porobić sobie jakieś sparingi itp? |
Możesz mnie dopisać, całkiem ciekawa gra.
|
dopisz Capality :D
|
Wie ktoś może czy można ściągnąć dodatkowe postacie czy coś takiego? Szukałem, ale za wiele nie znalazłem.
|
jakie postacie? przeciez tam masz do wyboru tylko wyglad
|
Właśnie chyba o wygląd chodzi.
TeeWars jest open source, więc wystarczy podmienić pliki. Na pewno znajdziesz nowe wyglądy na jakimś fansicie. Hm, ale tylko ty je będziesz widział... |
Cytuj:
|
Jakby troche podskilić... no dobra, dopisz.
W grze - a+om (/atom) Na forum - to chyba widać : ) |
Dołączam się.
Nick na forum: Snick Nick w grze: Maciuś z klanu http://img511.imageshack.us/img511/4122/protl0.th.jpg Kliknij na obrazek żeby powiększyć Chyba jestem PRO. :P |
Radziłbym podać daty pierwszych eliminacji z jakimś... dwutygodniowym wyprzedzeniem. :p Mam nadzieję, że będzie to łikend.
Wjal |
Zawsze z kumplami z klanu wbijałem na serv jeppo race, czasem dm. Tylko, że właściwie już nikt z klanu nie gra i na jeppo nie mam po co wchodzić, bo pusty stoi. Weźcie Wy teraz na niego wchodźcie, jeżeli się spotkamy tam kiedyś to Wam pokaże jakie zaje**ste rzeczy można mapach jeppo robić!
@EDIT Chyba za długo nie grałem.. Albo jeppo sobie jaja zrobił i wyłaćzył swój race server, albo ma już tylko serv dm :( Tak PS. Jak ktoś klanu szuka to: KiG. Stronka klanu, w którym jestem, może głupia nazwa, ale zawsze jakoś fajnie było i zarąbista atmosfera, tylko teraz już nikt chyba nie gra, ale pogadam z Liderami na gg, jeżeli już nie będą grać, to ja się zajmę klanem. |
Może po prostu zróbmy własny klan. :P
|
Każdy będzie chciał być liderem, bez sensu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:02. |