![]() |
Ja jestem za 8o
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Przestań mu błędy wytykać, skoro mieszka za granicą to ciężko mu pisać klarownym polskim.
Co do tematu, to jeżeli ktoś mi pomoże, to można by coś takiego zrobić i na Securze, tylko weź cholera dobre miejsce znaleźć to problem jest... |
Dobra zbieram ludzi na Candie piszcie jak chcecie kupie food browary co chcecie :D
|
:]
Olać go ;p
I tak mnie chyba rozumiecie :P a jak Ci się nie podoba to idź na inne forum i rozmawiaj o krytykowaniu. Miejsca jest dużo, zawsze jest jakieś większe pomieszczenie w miastach. Robie pomału forum. Podam później link ;):o |
Spox, wszyscy z Xantery zgłaszać się do mnie = ]
|
Ja też jestem za. :)
Jestem na światach Nerana i Irida. Na obu gram. Również do was polacy dołącze ;)) |
Ciekawy pomysł i warty uwagi :) Może uda się coś takiego zrobić na światach PvP, ale na NoN-PvP nie przepędzicie stada Noobów, postacią mającą 100 Lv.
Trudno :P Może coś się wymyśli.. Dobrym pomysłem są szczególnie - Piwa, Foody itd., ale możemy co jakiś czas organizować pewnego rodzaju Konkursy, żeby nie było narzekania - "A co ja będe z tego miał?" lub "I tylko tyle? Zjadłem i Bye, bo nuuda!". Chciałbym jednak oznajmić, iż większość takich pomysłów kończy się klapą :( Pozdrawiam! |
@up smutna prawda...
Jak wyjde na Candi z rg to tez bede za...(zmiana serwera boli...) |
Kyra
Witam widzę, że bierzemy się do roboty więc ja mogę zbierać ludzi z kyry.Wszyscy chętni mile widziani na pw.
|
Fajne fajne. A kiedy pierwsze spotkanie? To wpadne wam wszystko rozpiernicze.
Oczywiście żartuje, ale takie spotkania poza np: guildhall nie wypalą z powodu noobów. |
lol
LoL jakie poparcie :o.
Takie gały, że nawet nie wiem co powiedzieć. Biorę się do roboty z forum stowarzyszenia głównie! A wy podawajcie linki ZNAJOMYM NA TO STRONE TUTAJ http://forum.tibia.pl/newreply.php?d...te=1&p=1957173 PDr. Kolba$! |
Pomysł jest dobry, ale... Wszystko pięknie ładnie, zabawa by się rozkręcała, aż tu nagle wpadłby jeden noobek z drugim (do tego polacy) i zaczeli by wszystko rozwalać wszyscy wiedzą o co chodzi. Pozatym pomysł dobry ;)
|
Cytuj:
Pomysł ciekawy, zobaczymy co z tego wypali bo ja to widzę może nie w czarnych ale szarych kolorach, z uwagi na polaczkowatosć polaczków... |
Guildia
Utworzyłem forum, mamy 6 chętnych do współpracy ;)
|
Może podałbyś linka do tego forum? ^^
|
Obawiam sie ze to wyjdzie tak jak mecz na rooku na Antice :/
Czyli nooby wszystko zniszcza... |
koniec ;d
Ok, proszę chętnych o w spół prace i rejestr na forum. Prosze na tamtym forum podawać propozycje for...
www.polonia.laa.pl Pdr Kolba$!8o |
Cytuj:
Ps. a kto oglądał Orędzie prezydenta? Zal... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05. |