![]() |
Cytuj:
|
Pacc na 30 dni" co i jak" ??
Wszystko pieknie.. tylko mozna cos takiego ze 26 maja wychodzi cos tam do polski niewiem dokladnie co (nieznam sie) i mozna bedzie kupic pacca (normalnie wyslac pieniadze ok.30zl. ??
|
#Up
Nie, zamawiasz kartą, pobiera Ci 30 zł, potem znowu 30 zł i znowu 30, razem jest na 90 jak byś nie potrafił liczy. |
Re: zapytanie do ""RYBY""
Czy jakbym chcial np. zaplacic karta ta pierwsza oplata 30zl. to bez mojej zgody 2 oplaty niepobiora?
|
Cytuj:
|
Mam pytanie, bo w koncu jedni mowia tak, drudzy inaczej.
Jutro czyli 26.05 zamowie abonament ale chce go miec tylko na 30 dni. Czy nie bedzie mi pobieralo dalej jesli zerwe umowe,kiedy mam ja zerwac i czy potem nie bede mial problemow z zamowieniem kolejnego abonamentu np. po miechu przerwy ? |
Cytuj:
|
ok, wielkie thx ;]
|
Mam pytanie, chce zamówić pacc na 30 dni. Ale nie miałem nigdy wcześniej pacca na tym koncie. Czy mogę to zrobić?:confused:
|
pytanie
są akceptowane karty płatnicze visa electron jeżeli mam cały zcas kase na koncie??
|
Panie up, przeczytaj czasem komentowany temat.
Cytuj:
Cytuj:
|
Witam, mam pytanie odnoście waluty. Jeśli właściciel karty dzięki której chcę kupic PACC nie ma konta walutowego, moge przesłac pieniądze w polskich złotówkach?
|
Kwota zostanie automatycznie przeliczona na polska walutę. Nie musisz się tym w ogóle przejmować.
|
jeszcze jedno pytanie
Czyli pacc na 30 dni nie moge kupic polska karta? |
Cytuj:
I to nie jest pacc na 30 dni tylko abonament. @down Przeczytałeś temat, który komentujesz? Zrób to zanim zadasz kolejne pytanie :) |
abonament ? znaczy musze regularnie placic ? ile i ile bede mial premium time?
|
Cytuj:
http://img139.imageshack.us/img139/5218/48738972zp2.png |
Cytuj:
Cytuj:
MOŻNA KUPIĆ PREMIUM TIME NA 30 DNI, NIE KORZYSTAJĄC Z ABONAMENTU! |
@up mozna ale korzystajac z kart Visa,American Express,MasterCard
|
No tak. Można płacić kartami ale jakimi? Mam kartę płatniczą Visa mastercard i chciałbym wykupić na 30 dni pacca, i jestem ciekaw czy zadziała.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:53. |