![]() |
a takire glupie pytanie mam jaki jest limit na serwerze? bo myslalem za 850 ale chyba nie bo dzis chcialem wchodzic po 20 min probowania chcialem zobaczyc ilu graczy jest a na stronie jest napisane 849 :/
|
Cytuj:
|
Yo
Jak nagrywasz logowanie do tibi, jesli to skuteczne to podajcie linka :D
|
zajrzyjcie tu:
http://www.tibia.pl/board.php?boardi...a82f43977212cb i Sonda: logowanie , czy masz problemy |
nienawidzę tego
w pizdu z too many players online.
prubuję się od 2 godzin zalogować a tu too many players online X( X( X( X( X(.raz miałem dzikiego farta bo o 13 zalogowałem się na Isarce(ale fart). raz to miałem nawet takiego że zalogowałem się o 18 ale se pograłem 30 minut bo mnie mama zaczeła wołać i jak wróciłem to już byłem offline :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( |
Cytuj:
LOOOOL 100 golda O JA !!!! jaka starta lol BUAHA |
Gdyby zrobili jeszcze ze 10 serverów to nie było by takiego problemu, na tibi jest przeludnienie!!!!!
|
Cytuj:
a raz to przez 6h sie nie moglem wbic i skonczylem z tom zabawom wiec korde limit na swiatah powinien byc 1000-2000 albo pownno byc 3x wiecej swiatow np dla kazdego kraju po 1:D |
ale czy ja będę widzial jaka mam czaszkę?? I jak zabije goscia z pomarańczową to nic??
|
Cytuj:
|
najgorsze to jak cie wywala, raz mialem tak ze wbilem sie 5 min. i mnie wywalilo, znowu po 10 min. prob sie dostalem i po 5 min. znowu mnie wywalilo i wtedy tak sie wqr.... ze wylaczylem kompa... :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:53. |