![]() |
Chemia... niech mi ktoś powie po chuj mi sie przyda w życiu jak otrzymać sól na 3 sposoby x.x??
|
Cytuj:
@Misza: znowu szpanujesz tą Szwecją? ; / |
2upi lasooch
spadłem z krzesła ;p Fizyka, po chuj mi wiedzieć jak szybko będzie spadał przedmiot ważący xx kg i jakie będzie jego przyśpieszenie ? |
@Lasooch
No co najmniej 3, nie pamiętam już wszystkich @Zalgadis: Mój kuzyn miał obliczyć wysokość ściany(!) przy pomocy termometru i stopera xD Chodziło o to żeby podrzucić termometr do góry i mierzyć jak długo spada xD |
Cytuj:
Mój znienawidzony przedmiot to geografia. Durna baba, całą lekcje mówiąca jakby do siebie przez co na końcu klasy gówno słychac. Do tego robi przejebane kartkowki, a odpowiedziec u niej na 4-5 to trzeba albo byc kujonem, albo miec kurewskie szczescie xD I to kucie wszystkich gór, wyzyn, nizin na swiecie na pamiec.. |
2up@ Hahahaha xD
To nic, nasza pani od fizyki wali tekstami 5 latków typu "Cofnijcie się do przodu troszke", "A teraz napiszemy sobie ale nie piszcie !" bądź mamy obliczyć jakie ciśnienie wywiera woda na dno szklanki bądź naczynia !!!!!!!!! HAHAHAHA powiedziałem pani "Ta, jak będę pił herbatę będę musiał wiedzieć jakie ciśnienie wywiera ona na dno szklanki !!11oneonejedenjedenłanłan" up@ Ja też mam lipną babke, w dodatku jebie jej z gara na całą klasę, nikt w klasie jej nie lubi i jest mniejsza odemnie czyli ma z 1m 30 cm ;s |
Ssij Łasuch, nie szpanuj, że mieszkasz w Polsce i podchwyciłeś zajebiście suchy żarcik.
@up: jak to mówiłeś, to dodałeś mnóstwo wykrzykników i jedynek na końcu? Tak, żeby cię za kompletnego idiotę wzięli? ;p |
Fizyka... zgroza :x
|
Fizyka, geografia i matma. Z geografii jestem noga, z fizyki nie lepiej.
Btw: czy tylko ja myślałem, że Mazury = góry ? |
Fizyka (matematyka 5 ;s), technika (kwiatki z tektury >.>).
|
fizyka....
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Język rosyjski i matematyka.
|
A mnie też Chemia!!! Lubię bardzo ten przedmiot, a raczej lubiałem. Ucze sie i ucze, A nasz nauczyciel, od niechcenia prowadzi lekcje, Dużo pał wstawia za byle co, kary daje jak niewiem, jak ktoś sobie zapomni plecak na hak zawiesić. Albo istatnio tłumaczy coś nowego, i kurde stoi blisko tablicy, coś tam bazgroli, i nic nie zobaczyłem bo zasłonił tablice sobą xD
U nas na chemii nikt nie ma 4 ani 5. W klasie jest nas 28, z tego 10 osób miało Jedynek (Nie zdało), pozostali 2 i 3. I te jedynki to nie tylko chłopacy mieli, a także i dziewczyny. Teraz mi nie zależy na tym przedmiocie, bo Nauczyciel nie umie uczyć tylko sie opieprza i wstawia pały. |
Niemiecki - przez 3 lata nauki nauczyłem się pytać pana Mulera czy jest punktualny i od biedy się przedstawić. Z braku laku zaznaczyłem chemię.
|
Szkoda, że nie można zaznaczyć dwóch odpowiedzi, wtedy zdecydowałabym się na biologię i chemię, a tak to tylko chemia.
Matematykę nawet lubię, wiele mi dała w życiu ;) Wiem, że biologia jest potrzebna i warto się jej uczyć, ale na rozszerzeniu to istny koszmar :l |
Uooooh, zdecydowanie geografia. Nauczycielka wscieka sie na mnie ,a jak cos źle odpowiem, to ona wyrzywa się na mnie mówiac, że niszcze lej lekcje. To po 1 nie fair, a po drugie nie mam zadowalających u niej ocen.
|
Technika - Czuje sie jakbym byl w technikum mechanicznym u tego dziada ;D
|
Biologia. Ten babsztyl który nas uczy, jest niezrównoważony psychicznie, i jest baaaaaaardzo sprawiedliwy.
|
@Nadrill
Znów spaliłeś Miszkę ;( @topic Polak - boring Chemia - Sux wzory Fizyka - Dziwny przedmiot i sux nauczyciel |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33. |