![]() |
Cytuj:
|
Dzieki, miałem jeszcze 53 msa :)
Spróbuję jeszcze kiedyś wbić takie skille na małym lvl ^^ Pozdrawiam Ciebie również i życzę dobrych skilli :) @down ^^ |
Widze że motorowiec ; d
|
lllloooooolllll takie eq na 17 lvl chlopie 30+ z 2 fe i padasz a dsm i c-legi leca!!!!!!!!!!
|
xD ale lepiej sie aola kup bo te eq jest warte ok. 2 aolom+
|
Po pierwsze, nie gram już nim, eq rozdałem.
Po drugie, to non pvp. Po trzecie, ceny były wtedy niższe, niż teraz. :) |
Powiem jedno. Ty faktycznie masz problem z nałogiem.
Ps: Teksty w stylu "i po co ten komentarz" wsadzcie sobie w dupe, że tak powiem. |
Cytuj:
sam se sadz w dupe swoj komentarz i potem sie w nia cmoknij :) |
...........
|
Cytuj:
ty z Ciebie to jest jednak "inteligentny" facet :D sorca pytasz o skilowanie hahaha to jest gorzej niz zalosne... a podrugie koles cie totalnie olal i laske ci zrobil ze sie wogule odezwal... niemam wiecej pytan co do ciebie... :) kazdy sorc powie ze skile mu nie sa potrzebne, bo po jaka cholere... pozdrawiam a tak w nawiasie mowiac (jak na moj gust klamal z tym co mowil bo ma jeden z najwiekszych mlvl na tym serwerze, czyli tez musi niezle dbac o skill z mlvla...) |
Cytuj:
Atakując mni tylko utwierdzasz mnie w przekonaniu, że masz problem z tą grą.:baby: |
Cytuj:
widzisz ty skilujesz i masz dobre skile ja na kinie ma 83/80 i uwazam ze mi styka choc mam 105 lvl ale ja wole wbic 2 lvl niz skilowac caly dzien wypije wiecej SHP ale co z tego zarobie wiecej zreszta niemam cierpliwosci na skilowanie. dam ci dobry przyklad ostatnio natknalem sie na wywiad z jakims 200+ lvl ktory mial skile 89/83 chyba ale dokladnie niepamietam wiec nie jestes nienormalny ani nic takiego poprostu niektorzy lubia skilowac a inni wola expic. Ja tylko dodam jeszce ze bardzo ci podziwiam ze chce ci sie tak stac n tych slimach i bic je calymi dniami GZ normalnie GZ |
Dobij do 80/80 :P Kup pacc i pójdz wkońcu expić.
|
lol
Lol twoje skille są słabe jak dupa węża.
Dosiklluj do 100/100 i idz expić na Trolle. |
Cytuj:
Cytuj:
dzieki pozdrawiam Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
buehehehe nie moge z Twojej wypowiedzi,btw szokej to jeden z moich lepszych kumpli na askarze wiec stfu a jakbys nie zczaił to ta cała wypowiedz to jedna wielka ironia (wikipedia.pl - poszukaj) |
Cytuj:
pozdrawiam |
Bez pacca z takimi skillami i troche wyższy lvl to już żadna zabawa. Wszystko bedziesz umial zabić. Na pacc sie troche pomęczysz.
|
Cytuj:
|
Co do tego, co toto wbil 70/70 na 17 lvlu - nie dziwie sie, dwa slimy biora ci chociaz co 10 tur jakiegos hita z takim eq? Sproboj cos takiego zrobic z plate setem. Ja postanowilem tak zrobic, w ogole nie expilem, mam 19 lvl, aktualnie 68/64, gralem od zera, nie kupywalem kasy na allegro, nie skillowalem na slimach (chociaz przydaloby sie, ale eq na to nie pozwala :P), gram na non-pvp. A co do mlvla, jesli stac Cię na takie eq, to na manaski bez problemu na pewno tez.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:37. |