![]() |
nice
to 2 nawet ladnie ci wyszlo. wykonanie jest troche lepsze, widac ze przy tym troche bardziej sie postarales niz przy poprzednim ;) no i wpadles przynajmniej na jakis pomysl...poczatek jest oryginalny :). Bądź na przyszlość troche staranniejszya bedzie bardzo dobrze...
|
Damn. Wy to macie gust... To jest... straszne ! Zle powklejane. Wszedzie bluzgi, literowki i tak dalej! Pociski byle jakie... Nie, ten dzial schodzi na psy....
|
fajne... sklep zologiczny sprzedaje sie dogi po ile :p mam pytanie :tongue:
|
Nom cush bp of dogs wynosi jedynie 2.5k :P a rasa to oczywiście latlerki :D
|
Cytuj:
|
@up
raczej rat bo jak szczury wygladaja ^^ Sorry za :topic: |
wykonanie....eeee przemilcze to
ale pomysł ciekawy :) |
Cytuj:
Sory ze dalem cytuj ;P |
Heh wszystko robione na paincie i tylko stworki wklejone :/ zrob tibijskie zeczy to bedzie spox
|
Jak dla mnie to troche ci niewyszlo ani 1 ani 2 zle je powklejales mogles jeszcze troche je docieniowac i widze ze w 2 troche sie rozpisales
ale wezmy tez pod uwage ile czasu na to poswieciles wiec przyznaje ci 4/10 B) ================================ Tosterek: jestem kobieta!! swiat:secura skille:68/64 i rosnie lev: 19 i nierosnie poniewaz monitor mi gasnie ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
re up sorki musze pojsc do okulisty i sorry za :topic:
|
|
Tak na serio to nie jest zbyt dobre... i po co te przekkleństwa?? :(
|
A co mamusia wam blóźnić nie pozwala =P To jest fake to ma być śmieszne , w realu mi śmieszniej wychodźi bluzganie ale tutaj chyba nie wyszło =P
|
@Magg
Masz rację Krzuchuu niewiele an mosób którym udaję się tak mówić, żeby 3/4 zdania to same q**y i inne, nie imponuje mi t, ale to twoja sprawa, gdyby nie to ,że znam cię w rl to pojechał bym po tobie gorzej niż cfaniak, który zresztą powiedział prawdę, nie mi oceniać fakie, ale wiem co jest dla mnie śmieszne, a co nie i tu cię mój koffany zacytuje, ob tlyko mastachy nigdy nie cytują: Cytuj:
@ Pacman Wiem o co ci chodzi, ale nie powinieneś według mnie obrażać innych 13-latków, tlyko napisać to jakoś inaczej, jak sam nie wiem, ale nie w ten sposób... |
X i X i X i X i...
Popraw to plx |
@cor
spojrz na date 1 posta...w listopadzie bylo widac i nie odswiezaj tematow sprzed 3 miesiecy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:47. |