![]() |
Na Titania chodzi po 80-90k~...
|
wiecie teraz gra się łatwo po update dużo ludzi kupuje pace robi 90 lvle i robi tego questa ,więc jest dużo towaru i mały popyt :]
|
a co myslicie o npc ktory skupywal by te rare iteems?
ja powiem, ze jestem za. wtedy posiadanei full seta bylo by czyms wyjatkowym. jak kolega mowil wczesniej, ze na novej g legi czy mms kosztuja 70~k to 50 levele spokojnie moga sobie pozwolic na zakup tych iteemow. moim zdaniem taki npc to dobry pomysl, wtedy wysokie ceny by sie utrzymywaly. a co wy o tym myslicie? |
Cytuj:
|
8o na menerze ciezko dh dostac zadko ktos sprzedaje a jak ma to zostawia dla siebie albo kumplom sprzedaje :/ jak juz widizlem to nigdy ponizej 220k moze ceny spdna kiedys tam ;] jak bedzie duzo wiecej 100+ (oby :P)
|
Na non pvp jest taniej :P (chyba) wie ktoś??
|
guardia
180-190k a i tak zadko kto kupuje |
Na Refugii cena tego helemtu jest już poniżej 200k
Ale napewno spadnie. Pewne osoby mają DHQ Service, za 50k od osoby czyszczą cały quest i po każdym takim queście an servie jest 10-20 DH więcej ;s Więc cena 100% spadnie :baby: |
A ja kupilem komputer rok temu za 2.500 zl - caly zestaw z monitorem 19 Samsunga, a teraz jest wart jakies 1200-1500zl, moze mniej?
To normalne, ze ceny spadaja, ale 80k to juz przesada, szczegolnie na starych swiatach Nova, Antica itd. |
Luminera 90-180k
50-90 zł w realnym świecie :) Prawie w każdym domku widzie DH(ownerzy 40+) |
Ja swojego dh kupilem za 75k na Selenie, byla okazja ogolnie chodzi po 80-90k max
|
mam takie pytanko... po co sprzedawac najlepszy dostepny w tibii helmet??
|
Dla pieniędzy?
Bo sie wcześniej samemu kupiło i z questa ma się drugi? Bo ma sie HotA i dużo pieniędzy na rubiny? |
Na Danubi koleś sprzedawał za 55k ale nie zdążyłem kupić zrobił to mój rl potem sprzedał go za 110k
|
Cytuj:
Jak już zacząłem to coś wniosę do tematu xD Mało kto kupuje demon helmet, bo i po co ? Royal nie jest dużo gorszy i kosztuje 150k mniej xD Każdy podchodzi do sprawy "zrobię questa będę miał" ;] |
Cytuj:
|
Może i ograniczenia lvlowe załatwiły by sprawę , lecz to by nie było zbyt uczciwe do tych którzy nie źle się namęczyli by zarobić na takie itemki , a poza tym nasi kochani programiści by dowalili taki lvl potrzebny , że nikt by tego nie kupował bo by nie mogli używać ;)
Osobiście na 56 chyba kupiłem se mms za 180k , a na 65 za 220k dh :) Banuta wymiata:cup: |
No i ograniczenie lvlowe nie powoduje, że ceny rosną.
NPC, który kupuje DH po około 200k to brutalne rozwiązanie, lecz jak bardzo byłoby skuteczne w realiach Tibijskich;) Ceny od graczy zawsze byłyby powyżej 200k a dodatkowo DHów byłoby o wiele mniej na serwerze, co znowu podniosłoby ceny. |
w ostatnim upie dodali rashida, ktory skupuje iteemy, ktory byly ostatnio bardzo tanie.
mysle ze w nastepnym upie znowu dodadza jakiegos npc, ktory tez bedzie skupywal iteemy... |
U mnie na Candii mało ofert sprzedaży. Ale stoi tak od 150k do 180k.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:49. |