![]() |
Filmik super :) Luis jakbyś mógł dać to podaj nazwy reszty piosenek.
|
01 Marilyn Manson - Rock is dead.mp3
04 Rob D - Clubbed to death.mp3 06 Lunatic calm - Leave you far behind.mp3 07 Prodigy - Mindfields.mp3 13 Rage against the machine - Wake up.mp3 SMF - Hahaha.mp3 |
@topic
rehost please wstawicie na speedy.shaere albo na coś innego niż rapid X( |
Film bardzo fajnie zrobiony, pokazales bardzo duzo fragow, jednie pod koniec mi muzyka nie pasowala :P Daje 9/10, rob wiecej :)
|
@BingooCola
Skoro taki z Ciebie orzel z polskiego to powinienes wiedziec, ze zdania zaczyna sie z DUZEJ litery. @Film Sciagam dam edita :) |
@up
A ty powinieneś wiedzieć że piszę się "dużą literą", a nie "z dużej litery" =] @top Ogółem film dobry, tylko niestety jak już większość powiedziała trochę muzyka nie pasuję, lecz dam ci ósemkę w dziesięcio skalowej ocenie. Film raczej z wyższych półek. O! Tak to ujmę. |
Panowie...
Ani "dużą literą", ani "z dużej litery" tylko wielką literą. :) Pozdrawiam. |
a ma ktos link do filmu I i II ?
|
|
dałbyś na *********** easyshare? z rapida nie idzie nic sciagnac ;/
|
No,no ładny filmik...
Na początku był słaby ale później jakoś się rozkręciło 4+ |
Jak Ci sie podoba to za to co napisze to możesz mnie nawet zjeść! :O
Filmik jak dla mnie taki sobie, same fragi ładne lecz muzyka dobrana chyba po pijaku :P. Samo wykonanie oceniam na 6/10, a całość na 5/10. Pozdrawiam - Sir Raxez. |
Petycja ....
Prosze o rehost ... badz co badz na tym swiecie istnieja jeszcze ludzie z osiedlowkami .... wiec , sciagniecie z rapida odpada ... |
Film fajny, muzyka fajna ale nie podoba mi sie to ze pokazujesz fragi inshon i we are rule again :P (zmień to)
|
Mhm czy wy na prawde macie zero ambicji ? Ciagle powtarzac te same nutki w tych waszych "wmvkach" ? :<
|
wiem, ze szansa, ze ktos ma jeszcze ten filmik jest rowna 0, ale jak by jakims cudem ktos mial i uploadnal byl bym do zgonnie wdzieczny xd
|
bump ;ssss
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56. |