![]() |
Cytuj:
Popatrz na czas online LP, a jeśli to nie jest dowodem tego że on botuje, to jest dowodem tego, że oni sharują : ) |
Cytuj:
LP ma po 15h online dziennie.FOR SURE sam expi? |
Dalsza dyskusja nie ma sensu. Ja Ci nie udowodnie że sam expi a Ty nie udowodnisz że botuje. Sam pskonejott to nie dowód bo teoretycznie jest to wykonalne samemu. No chyba że ma po 20h+ to masz racje.
|
Cytuj:
Lojalni aż bo życia kres chwała ŁÓDZKI KS~! |
Bosko miec tyle hp na redzie
Ogolnie wypas film :D |
Biala Szmata Pas Czerwony To Lks Pierdolo.ny ! ;d
|
Nie no kozack , czasem tez zabawie sie w waste ale wychodzi mi only 230-250k~ ;D
je**c je**c LKS Hail Łódzki Widzew ;* |
Od uptadu nie gram już knightem ale mi się zdaje że lepiej expić tam z sioherem i robić 400k/h... +Mniejszy waste i ryzyko. :p
Ale ogólnie nice ;] |
Rehost na TibiCams proszę.
A co do botowania to raczej botuje bo jak ja siedze po 3 h na acient scrabach albo po 5 h kina na frostach to sie żygać chce |
@up
ja wiem czy botuje/sharuje widzialem filmik jak 95 ed do 99 lvl siedzial na demonie i wrl klepal przez 550 min ... <9h+> to sharowal/botowal ?? @topic nice nice :D |
Cytuj:
Przed wprowadzeniem staminy botowali ( bo przeciez nie grali solo a na zmiany raczej tez ) i po 20-22h dziennie. |
Tibia to zlodziej czasu i zadna to nowosc, a czy koles sharuje, nie wiem ale to ze nawet ktos czasami 40 h siedzi pod rzad nie oznacza ze sharuje( mam kumpli którzy potrafia walnac kreske i siedziec rekord bic).
Ja nie sharuje a prosze ile czasu na to trace: http://www.pskonejott.com/otc_displa...jciec+director |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:21. |