![]() |
|
gafa
@up
No tak jak to mówią kto szuka ten znajdzie a ja nie szukałem i nie znalazłem... LEŃ JESTEM :F :baby: |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Parę błędów natury merytorycznej, ale nie jest źle. Do tego popraw zapis myślników, bo momentami jest błędny (zapisuje się je w sposób następujący: ' - '). |
Poradnik b. dobry, przejrzysty i miło się go czyta ;]
Jednak czegoś brakuje, daje 9.5/10 :P P.S Aggro, czy my się dziś na Guardii przypadkiem nie widzielismy? xD (w Venore na Slime'ach xDD ) |
Proszę proszę, jak sie chce to sie i da zrobić coś fajnego ;]. Brawa dla Ciebie Shadziu. Poradnik na 100% znajdzie swoich czytelników, którym pomoże w dobrym prowadzeniu swojego "knajta", ponieważ posiada on informacje najbardziej ukazujące przebieg tworzenia tej klasy postaci ;> Jeszcze raz wielkie conGz. :p btw, też "knajta" miałem i polecam go każdemu zaczynającemu przygodę z tibią : )
|
Noo, jeszcze lepiej zrobione! Dodaj jeszcze więcej expowisk, poradnik będzie wtedy lepszy [;. Nie zapomnij o DC! ;D
|
Fajny poradnik....ale pokazałeś mało jesli chodzi o samą grę knightem...taktyk walki z niektórymi potworami ,blokowanie etc.. mało obrazków....ale ogólnie zrobiłeś na mnie wrażenie...
|
Poradnik bardzo przyjazny:)
Przyczepię się tylko do dwóch rzeczy: - jeśli chodzi o zabijanie ghostów to mamy taki miecz jak fire sword. Nie rozumiem dlaczego jest on gorszy od fire axe aż na tyle, żeby nie wspominać o nim w poradniku, - dlaczego z minosków mamy nie zbierać axe i chain helmetów? Podobno pieniądz nie śmierdzi ;] |
Nie fire bomb tylko destroy fieldó ; )
popraw a tak to 8/10..., lecz z bk ssie ; p lepiej hero solo xD mi sie zwraca; d |
Cytuj:
Cytuj:
Axe i chain helmety są bajecznie...nieopłacalne w zbieraniu, a cap na mintwallin jest dość ważny. Nie będziemy chyba co chwilę łazić z chain helmetami/axami do loota, lepiej wziąć już coś innego :) Dzięki za krytykę i dobre komentarze. |
Cytuj:
|
Proponuje dodac jeszcz elevenbane do expowiska dla facc i d lairy zarówno dla pacc i facc wyvki. I proponuje dodac do expowisk min.lvl i skille proponowane na exp
|
choć nie gram rycerzem, przyznaje iż bardzo przyjemnie czytało mi się Twój poradnik :), wszystko jest według mnie w sam raz opisane, expowiska również dobrze przystosowane, jednak przydałaby się do nich bramka lvlowa, tj. od którego lvl'a można na nie chodzić, to na pewno rozwieje wątpliwości nowych, pełny pozytyw ode mnie
daje 8/10 Matis'Sorc, wg mnie wyvki dla rycerza to strata czasu jak i waste uhów, czy tam potionów, nie warto |
Up:Rczej nie gdyz gdy w wyve bisze po 150-250 jest to oplacalne np.na vedze hp mamy duzo wiec pox duzo nie robie a wyva z lapy wali po 30 a woi czy tez wyvern fang czasami poleci
|
Wyverny są dość opłacalne od 40 lvl w górę ;)
@Topic - Dodałem nowe expowisko i tabelkę z expowiskami i progami lvlowymi. |
Pan prezes jest zadowolony.
|
Bardzo dobry poradnik, przyda sie każdemu mniej doswiadczonemu rycerzowi ;]
|
W tabelce słowo kopane scaraby nie pasuje ;P Jak juz to moze wykopywane ;P Ale tak i tak lepiej chodzic do legowisk
|
Poradnik bardzo ładny, ciekawy i rozbudowany. Kawał dobrej roboty.
|
Świetna robota ! wielkie dzięki szukałem i szukałem poradników takich takich że mają w sobie to coś i twój poradnik to ma ogólnie fajnie sie czyta obrazek jak wyglada czar i to jeszcze gif :D wszystko ma czego knight potrzebuje ogólnie suuuper ! :cup:Twój poradnik RoX:cup:
jak by można było wstawiać reputy to bym wstawił |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37. |