![]() |
Gratz tylko zazdroscic...wiekszy lvl lepsze zdjecia no ta :D...widzialem filmik z tego dobra robota;)
|
super screeny. wole oglądać takie fajne screeny niż cały film =) naprawde cool
|
Za***iste skriny tylko tak dalej!!!! podobały mi się :cup:
|
Gratuluj
Swietne Screeny gratuluje wykonanego questu :D dawaj wiecej screenow :D :)
|
No normalnie nie wiem jak to ujac, ss sa poprostu Z*******e przez duze Z :p , ogladalo sie wspaniale ;) , stracilem na ogladanie jakies 30 min 8o , gratulajce loota i advancu :) , nawet nie mialem pojecia ze banshee quest jest taki trudny :D
|
Extra!!!!
NO NIE CZŁOWIKEU ZARĄBCZASTE SS'y!!!!!!!! :cup: :cup:
Dawaj więcej, wiecej,wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Nie no Panowie ....
Juz wam gratulowałe male qrde jedno mi sie tu nie podoba ..... Xinn zalizczyl juz wszystkie misje , ami nic nie powiedzieliscie !!! Menelstwo !!! Biegam wam po mf'y haruje a wy co ? ;d nie no oczywiscie zartuje ... nieiwme czy bylo to napisane ale szczegolne wyrazy szacunku naleza sie Shanowi , ktorypodczas tego wykonywania padł (podobnie jak Dremland Master) lecz on wrócił i dokończył dzieła :)
SS-y rzeczywsicie wypasone ... no nic trzeba czekac na 60 lvl =) Pzdr . Dabeek ze chcialo C ise robic te ssy xD |
Super wielkie gratzy :) screeny super wykonanie tez nie zle ale gosc jeden prawie dedl/dedl na warlocku :P
|
Bardzo dobre SS-ki . Dopiero teraz zobaczylem ze jestes z mojego miasta B)
|
Gratz...
Temat ładny, uporządkowany i opisany. W skali szkolnej 6! |
Hehe fajne ssy. Lepiej ogladac screeny niz film, mam film (240min ;/) i sie mozna zanudzic :) Szkoda ze Dreamland master padl;/ o 2 lvle spadl (to moj sasiad xD) Rob wiecej ss z innych questow/huntow i wklejaj, chetnie poogladamy :)
|
No no Sir dzidek zadziwiasz mnie....ostatnio cie widzialem na guardach a tu widze jak smiga z DLami :P
Gratulacje wykonania questu :D |
Moim zdaniem banshee quest to najfajniejszy quest :]
Jakos tak mysle najfajniej sie go robi, tylko jest trochę pokręcony :) |
ŻE WY JESTESCIE DOBZI TO MAŁO POWIEDZIANE!!!
WORLD:mytera skilss:56+\53+ Sword nick:lord bodzius profesja:knajt lv:20++ |
Wow
Ss Zazroszcze Szczerze Mowiac Sa Za***.........e Ile Runkow Poszlo??
|
Gratz
tez jstem ciekaw ile na ta cala wyprawe poszlo kasy ? ale wiekie gratz zebym ja tak mógl :) kiedy to bedzie ???( o ile wogóle bedzie :P) no ale jeszcze raz wielkie gratz !!!
|
NAJLEPSZE SS JAKIE KIEDYKOLWIEK WIDZIALEM NA FORUM GRATZY :o
|
Thx
thx za te zdiecia na serio super
|
Najlepsze ss jakie widzialem :). SANOK RULEZZZZ. ja tez jestem z SANOKA!!!
Super ss. Jak by co to na Sadowej Mieszkam :P |
Krotkie pytanie...
W którym momenncie składa się ofiare i zostaje ci 1 punkt zycia??
Z gory thx... Pozdro Shimo B) Najlepiej na GG: 3606268 :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |