![]() |
jaki to bedzie patch? jezeli to nie jest zart :P
|
Skoro stamina była przedmiotem żartu na 1go kwietnia, to wnioskuje, ze Cipy czytaja tibia.pl i patrza czego sie boimy :p pozniej to oczywiscie wprowadzaja
|
Popsulliscie mi zabawe, egoisci :p
|
Joł, najs żarten.
|
haha ale by bylo super :D:D:D:evul:
moze czesc z tych rzeczy zostanie wprowadzone w co raczej niewieze alee... :D |
"Vampir Lord" owned !
Od razu widać że to żart ;p |
Cytuj:
to jest pa |
Sprawdź w dziale proposals w temacie Crabana.
Ech, gdybym miał na to godzine wiecej to taki bym tekst zrobił, że nikt by sie nei zorientował ze fake :PP |
ja tam nic nie widze oprocz dyskusji a zadnych konkretow ni ma :P
|
szkoda że to żart ale sądzę ze 50% tego co tu wypisali wprowadzą przy letnim update . najbardziej mi sie to podoba
DRUIDS - Massive Haste (utani mas hur) - Massive Invisible (utana mas vid) - Strong Mass Healing (exevo gran mas res- old Mass Healing will be exevo mas res): LevelRequirement:80 ManaConsumption:400 (stronger Mass Healing) Fajnie jak by druid mial bufy dla duzej ilosci graczy a nie tylko dla siebie , bylo by to znacznym urozmaiceniem do gry. |
TAAk fajnie by było :P
Żarty żartami, ale te zmiany są prawdopodobne ;) P.S. A już chciałem masowo kupować mana potiony ^^ |
Cytuj:
Craban: ...Together with those rule changes, we will also get the little patch I mentioned into the game. I can't tell you exactly the day, but if everything goes as we plan, it is likely to be next week. Of course, it will be announced when the time is right... http://forum.tibia.com/forum/?action...#post=18227423 |
Moje przeoczenie sory ^^. To czekamy tylko na testy dla tutorow ^^
|
Zapowiada się ciekawe ;] Dużo zmian, kilka nowych potworów, ale chyba za dużo dragów (tyle nowych miejscówek).
@DOWN Nie żartowałem |
@up
Prosze cie powiedz ze ty nie mowisz serio |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:31. |