![]() |
http://img257.imageshack.us/img257/7...ia02072xd1.jpg
Owca, różdżki w lewym dolnym rogu domku. |
szkoda ze tej owcy nie idzie wysadzic w powietrze jak w Wormsach :D :evul:
|
A ta owca to na kilka sekund istnieje czy tylko na zawsze az ja ktoś dednie?:baby:
|
Chwala Bogu ze tibiapl nie napisala zadnego newsa na prima aprilis bo wiekszosc nowych elementow ktore byly 'april fools' zostala wprowadzona do gry pieprzac ja do konca ;)
|
Jak stworzyć tą owcę?? :baby:
|
Ja zrobilem psikusa mojemu Qmplowi i powiedzialem mu ze mam blue legsy. On Mi uwierzyl a ze to jest noob wiec dal mi 10cc i powiedzial zebym mu sprzedal. Oczywiscie kasy mu nie oddalem tylko dalem mu... spodnie wypadajace z piratow to jest pirate knee broches chyba... ;)
|
Nie wiem z czego ty jesteś dumny skoro własnych kumpli okradasz.
|
Noob, który ma 10cc..
A mi się wydaję, że Ty to zmyśliłeś... |
Cytuj:
|
To jak bedzie czy te rózdzki będą znikać??
|
Cytuj:
topic Lipny ten pomysl... bardziej podobal mi sie z Hallowen albo Karnawal |
te chopaki a mozecie mi powiedziec gdzie ten clown biega? Bo biegam po calum thais i nie moge znalesc
@ edit sry juz mam @ topic fajny pomysl |
Śmiesznie wygląda jak spellwandem zmienisz sie w kure i z utani gran hur pognasz. (gdzieś w siną dal ;p)
|
a mnie zastanawia jeden fakt, czy po tym miesiącu znikają spellwandy?
|
Eeee a gdzie jest ta osoba która sprzedaje to w Thais? Bo nie mogę jej znaleźć ;/
|
upx2: Spellwandy znikną dopiero po końcu kwietnia.
|
Cytuj:
|
Według mnie itemy nie znikną. To by bylo lekko bez sensu. Itemki nie mogą ci zniknąć. Chyba że questowe.
|
No fajnie :D
Dobrze ze bedzie mozna przez caly miesiac sie fajnie bawic ^^ Pozdro :D |
itemki raczej zostają, owca żyje póki ktoś jej nie dednie leczy się ale ma strasznie mało hp (miedzy 20-30)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:21. |