![]() |
Zgubil passy do konta wiec nie moze sie wypowiadac :
18:43 Karoleer Incarcerated [155]: jaki ma sens gra na pvp,gdzie byle pizda moze kupic sobie chara albo zebrac stado pajacow i zaspamowac cie z sdkow,co dzieki aimbotowi cipsoftu nie wymaga zadnego wysilku ani umiejetnosci? ;s 18:44 Karoleer Incarcerated [155]: sam jestes glupi leszcz-to ze zabijasz w carlin swoim 20 lvlem nie oznacza ze od razu musisz zazdroscic :) 18:44 Karoleer Incarcerated [155]: mc200-gdybym nie chcial czegos zrobic,to bym tego nie zrobil,jedyny blad jaki zrobilem to trapniecie sie po jego wejsciu na gore :) 18:45 Karoleer Incarcerated [155]: zabij kogos z maphackiem bez maphacka-gl 18:46 Karoleer Incarcerated [155]: od 3 lat probuja mnie zabic-jest jakies 3200~:0 dla mnie :d teraz ide na dwor - poczytam wieczorkiem co tam ci 'anty non-pvp' smiesznego popisali ;d |
boter, lurer, frajer.
Pozdro |
nvm
@topic O Lol ; o nie no Gratz :D |
Cytuj:
jak dla mnie to na non-pvp ida osoby ktore mialy juz wczesniej doswiadczenie na pvp, stracily po raz czwarta p arma i maja tego dosc:evul: i ofc nie mam nic przeciwko temu ale jak ktos idzie na non-pvp bo tam go trudniej ubic(wystarczy myslec) i wbija +150lvl zeby potem zabijac innych to zal:baby: @upupupup taa polowe tibii wybil, nie ma sobie rownych.. oddajmy mu poklon bo nas tez zabije:/ |
Kris
Karo ustawił się na celeście, a jakieś pomyłki Celesty zabija. Jak zwykle są tego dwie strony dobra i zła. Myśle, że pokazałeś dobrą,bo kolesiowi się należało, ale patrzac prawdzie w oczy Yoozio by Cie pocisnął w półapce :P tylko myśle, że on nie traci na to tyle czasu co Ty, a Ty prawie wszędzie rozkminiasz jak i co zrobić żeby kogoś udupić. Czasem trapujesz osoby, które tego niewymagają i dlatego jesteś dla mnie C**ą. :(
|
Cytuj:
http://img441.imageshack.us/img441/7555/ejeb1.jpg |
Cytuj:
jesli nawet to co ? zabronisz mu ? a na pvp to nie wbijaja 150 + lvl zeby kogos zabic? ; d btw. gdzie on napisal ze sie boi? |
@up Noo, oczywiscie ty go trapnales ^^ Najbardziej mnie rozwalily biale kwadraciki tam gdzie pisze "TibiaTekBot/Tibia NG/Blackd"
|
Cytuj:
Nom, ja bym tam długo nie wytrzymał. Nerwowo... To chyba jedyny powód dlaczego nie można tam wytrzymać... |
Cytuj:
|
Nie daje się rehostów na spidszera bo jest za to ban.
|
Cytuj:
Po drugie zrozum co to sa pytania retoryczne. |
ciekawe gdzie więcej myślenia przy zabijaniu/trapowaniu kogoś?
na pvp wystarczy odpowiednia ilość ludzi i atack combo, nie to co kiedyś n pvp, trzeba kontrolować sytuacje i teren, nic nie jest spontaniczne tylko bystrze rozplanowane i wykonane @up championy z pvp dajcie filmik jak trapujecie kogoś na pvp, z lepiej rozplacowanym planem niż ten na tym filmiku ;f |
Cytuj:
KAroleer według Ciebie ziomek z 120 lvl który nie posiada żadnych umiejętnośći zabije 60?Idiotyzm ,prędzej padnie na expie niż kogoś zabije. A na no-pvp?Padnie może z 2 razy ale w końcu sie nauczy expić na żółwiach a tam raczej go nie zabijesz :<. |
Co do tych super pro z pvp. Co drugi taki kupił chara 100+ za ukradzione matce pieniądze i kozaczy jaki to on jest pro i elo ziom.
Tak gram na non-pvp i nie miałem nigdy hunta na żadnym pvp. gram tu bo lubie. przynajmniej do ubicia jakoegos pajaca nie potrzebuje bandy kolegow z tej samej neostrady. pvp smierdzi od cipbota i granie tam i kozaczenie jakim sie jest pro jest poprostu smiechu warte. |
Tu wogole są jacyś moderatorzy na tym forum?
bo sie nie spotkałem ;o |
1. Trapować na non-pvp też trzeba umieć, ten koleś pokazał co potrafi [;
2. Co do tego, że on używa bota- uj wam do tego [; 3. Zamiast się sraczkować na forum co jest lepsze non-pvp czy pvp i kto jest el0 pr0 masta w zabijaniu i trapowaniu, ustawcie się na jakimś ots-ie i przekonajcie się kto jest lepszy [; noob pvp sux :D |
Nie lubie non-pvp ale jego filmy wymiataja ;D
a co do tych co cos tam pisza o tym non-pvp to i tak sadze ze Karoleer~ ma lepsze pvp od was. |
Cytuj:
|
Nawet nie wiecie jaka jest frajda zabic 100+ lvla :> albo ganiac za noobami w kazo z guardami... non-pvp ma swoje zalety
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:30. |