![]() |
Cytuj:
P.S. Chciałbym żeby Matka wzięła mi kredyt na Pacc'a :p |
Cytuj:
|
Co ma kredyt na PACC, do chodzenia do kafejek?
Różnie to bywa, aczkolwiek niektórzy przesadzają, ale jeżeli ktoś jest dorosły i niezależny, to ma prawo robić co mu się podoba i nie ważne jest, że lubi siedzieć 24 na 7 przed kompem. Apropo tych artów, to nie wiem nie czytałem, oglądałem jedynie to na TVNie, czytałem artykuł z Gazety Wyobrczej (ale to już dawno było) no i ten reportaż z regionalnej TVP i jak dla mnie to to wygląda na typowe szukanie sensacji na siłę. |
Cytuj:
Cytuj:
|
I wasi rodzice maja racje !! Ta gra malolatow tak wciaga ze zapominaja o szkole , rodzinie , zyciu towarzyskim !!! Powini wam dawac limity tak jak w cafejkach !!
|
Cytuj:
|
O ile dobrze pamiętam to facetka brała kredyt na internet, bo syn przesiadywał dnie (i noce) w kafejce
|
A weźcie się wszyscy pozabijajcie i grajcie dalej w tibię. "Bondzicie tacy fajni bo wy jestesicie haj lewele i macie fajne pszedmioty a ja to takich nie mam i jestem nie fajny, bo nie zaryfam nocek!". Swoją drogą ciekawe, ile osób z levelem 100+ nie zarwało ani jednej nocki, aby pograć sobie w tą zrytą gierkę...
Zagrajcie w normalne MMO, a jak jesteście uzależnieni od grafy 2D to chociaż Maple Story... |
Cytuj:
Wbić 100lvl bez zarywania nocki? Jest to możliwe, wystaczy posiadać sporo kaski i expić 2h dziennie, efekt? 100ed w ciągu 2 miechów. Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41. |