Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Gra która zabija! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=170371)

Miki^^ 05-04-2008 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snick (Post 1986682)
Stara wzięła kredyt trzeba było reportaż w TVN obejrzeć. ;)

Nie oglądam tv ;)

P.S. Chciałbym żeby Matka wzięła mi kredyt na Pacc'a :p

Snick 05-04-2008 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miki^^ (Post 1986700)
Nie oglądam tv ;)

P.S. Chciałbym żeby Matka wzięła mi kredyt na Pacc'a :p

To łaź do kafejek. ;)

Łolek 05-04-2008 17:36

Co ma kredyt na PACC, do chodzenia do kafejek?

Różnie to bywa, aczkolwiek niektórzy przesadzają, ale jeżeli ktoś jest dorosły i niezależny, to ma prawo robić co mu się podoba i nie ważne jest, że lubi siedzieć 24 na 7 przed kompem.

Apropo tych artów, to nie wiem nie czytałem, oglądałem jedynie to na TVNie, czytałem artykuł z Gazety Wyobrczej (ale to już dawno było) no i ten reportaż z regionalnej TVP i jak dla mnie to to wygląda na typowe szukanie sensacji na siłę.

Miki^^ 05-04-2008 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łolek (Post 1986730)
Co ma kredyt na PACC, do chodzenia do kafejek?[...]

Przeczytałbyś całą dyskusję byś wiedział..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łolek (Post 1986730)
[...]Apropo tych artów, to nie wiem nie czytałem, oglądałem jedynie to na TVNie, czytałem artykuł z Gazety Wyobrczej (ale to już dawno było) no i ten reportaż z regionalnej TVP i jak dla mnie to to wygląda na typowe szukanie sensacji na siłę.[...]

Tja, właśnie oto chodzi. Ciekawe kiedy zrobią reportaż o chińskich farmach golda w WoW'ie? ;)

perwin5 05-04-2008 20:26

I wasi rodzice maja racje !! Ta gra malolatow tak wciaga ze zapominaja o szkole , rodzinie , zyciu towarzyskim !!! Powini wam dawac limity tak jak w cafejkach !!

Xr3 05-04-2008 20:53

Cytuj:

Wszystko zależy od podejścia do gry przez gracza. Jak ktoś zarywa nocki, olewa szkołę/pracę bądź, co gorsza, kumpli w realu (czy tam carefurze, achaunie, tesco) tylko po to by wbić kolejny poziom, wykonać kłesta, zdobyć armora, to ktoś z rodziny (rodzice, rodzeństwo) powinien coś tutaj mu pomóc (oderwać się od gry a nie pomóc w zdobyciu w/w "bajerów").
Miałem taki okres. Ale wyszedłem! I jestem z tego powodu z siebie dumny.

Łolek 05-04-2008 21:59

O ile dobrze pamiętam to facetka brała kredyt na internet, bo syn przesiadywał dnie (i noce) w kafejce

Favnir 05-04-2008 22:34

A weźcie się wszyscy pozabijajcie i grajcie dalej w tibię. "Bondzicie tacy fajni bo wy jestesicie haj lewele i macie fajne pszedmioty a ja to takich nie mam i jestem nie fajny, bo nie zaryfam nocek!". Swoją drogą ciekawe, ile osób z levelem 100+ nie zarwało ani jednej nocki, aby pograć sobie w tą zrytą gierkę...

Zagrajcie w normalne MMO, a jak jesteście uzależnieni od grafy 2D to chociaż Maple Story...

BorucaoO 06-04-2008 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Favnir (Post 1987292)
A weźcie się wszyscy pozabijajcie i grajcie dalej w tibię. "Bondzicie tacy fajni bo wy jestesicie haj lewele i macie fajne pszedmioty a ja to takich nie mam i jestem nie fajny, bo nie zaryfam nocek!". Swoją drogą ciekawe, ile osób z levelem 100+ nie zarwało ani jednej nocki, aby pograć sobie w tą zrytą gierkę...

Zagrajcie w normalne MMO, a jak jesteście uzależnieni od grafy 2D to chociaż Maple Story...

Wbić 100lvl bez zarywania nocki? Jest to możliwe, wystaczy posiadać sporo kaski i expić 2h dziennie, efekt? 100ed w ciągu 2 miechów.

Pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41.