![]() |
Motyka and player vs. sun??
Na tym lvl pojscie z tak "zgraną" ekipą na warlorda to jak pójście na bitwe ze słońcem. Może jeśli wasza ekipa była by bardziej rozgarnieta to może byscie drania załatwili. A ty nie powinieneś uciekac...
|
a po co komu miecz jak motyka styka
ostatnio granie na azurze jest niemozliwe ze wzgledu na mega lagi wiec i tak nie ma sensu trenic/expic. Najlepszym wyjsciem jest albo zabijac albo dawac sie zabic xD
Pomysl popieram ale next time dajcie mi znac to se popatrze i sie posmieje (przem cool avatar XP) hir0shima aka Tomasz R. knight na azu |
Zielq powiedz mi jak Coen i komu zamydla oczy? X(
Moge powiedziec ze to w 100% jego wlasny eq! |
Hehehe thx Hiro za slowa otuchy:D
i nastepnym razem wezmiemy cie jako blokera..:) |
Moja babcia zrobiła by to lepjej xD
|
****a ludzie ...
Pisal:WARLORD BYŁ DLA JAJ Wiec to znaczy ze poszli się pośmiać -.- A co do coena jak masz zamiar grać tą postacią popraw skille :) ja na 21 lvlu kwiczalem ze mam 50\48 :P a co dopiero na 25 lvlu takie ^^ A tak wogole co do G arma...Siedziales przed depo druidem i runki robiles czy co ? Straciłeś go? |
Nom, wl dla jaj byl ;] Skille juz sa lepsze (52/54) i ciagle rosna... G-arm nie wypadl, ja mam wyjatkowe szczescie przy dedach :P Zreszta przemi wyniosl moje cialo. Ehhh, odswiezyliscie taki stary temat :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:39. |