![]() |
Cytuj:
http://www.asg.pl/maniacy.php?maniak=4764 Na zdjęciu jest mój pies :D,a ASG zarazili mnie kumple jeszcze w gimnazjum:) /Żeby nie było offtopa-awatar wyraża mój ulubiony sposób zabawy przy pomocy waste charów:) |
moj avatar to jest lider zepolu dega inaczej j-rock a ja kocham j-rock tak jak i mange wiec ukazuje moje zainteresowania
|
@up:
Też lubie j-rock. Szczegolnie X'ów. @topik: Jeśli chodzi o charakter - mój awatar przedstawia mnie. Jeśli chodzi o wygląd - hmm.. ja mam inny kolor włosów. |
Avatar częściowo pokazuje mnie wewnętrznie. Lubie samochody i sporty motorowe (WRC rox :P). Zewnętrznie to raczej nie, bo nie mam świateł zamiast oczu i wlotu powietrza zamiast ust :D.
|
Moj pokazuje tyle, ze lubie power metal. Znacznie wiecej o userze mowi podpis.
|
Heh....
Obrazek na moim aviku wcale nieprzedstawia mnie bo... nielatam jak te dwa debile na obrazku... A poza tym czy ja jestem gąbką lub rozgwiazdą wątpie... |
Mój awatar to może co najwyżej mój nick pokazywać, bo jak makrela raczej nie wyglądam :p
|
No comment > look on avatar :)
|
yhm
powiedzmy ze Vader moze mnie troche odzwierciedla... a poza tym to najlepsza postac swiatowego kina wiec nie moglem jej nie wrzucic... :P:P:P
|
Pewnie ze odzwierciedla:D. Zamyslony, spokojny (na rl;)). Oraz pokazuje moze zamilowanie do krasnoludow.
|
Podbije ten świat! Przywolam tornado z balonow! jestem w pelni taki sam jak moj awatar! A jak ktos podskoczy to mu cisne balona na zachete ;)
|
To zależy.
Jeśli chodzi o mój pierwszy avatar - owszem. Jeśli chodzi o filmowego Garfielda - nie wiem, nie jestem kotem, ale za to jestem tak samo cyniczny jak on. Jeśli chodzi o Diaboła z Dungeon Keepera - też, bo potrafię być kawałem sukinsyna. Jeśli chodzi o Power Armor - twardym i niezniszczalnym człowiekiem jestem! :P Jeśli chodzi o Rincewinda z Discworld 2 - owszem, bo też jestem równie nieudany co on... |
Cytuj:
^^ Przy tym tekscie spadlem z krzesla =] Pewnie wiekszosc (nie chodzi mi o stalych uzytkownikow) nie gralo w ta gre. Nie wiem ^^ Sorry za :topic: @temat Hmm moj avatar. Szczerze to jeszcze nigdy nie gralem w Final Fantasy... Ale raczej chodzi o wyraz twarzy. ^^ (wiem moz glupio to napisalem, ale na temat avatara nie umiem sie dobrze wyslowic) @Baron Ja mam oryginal Discworlda 2, a nigdzie do sciagniecia nie widzialem. |
Gralem, ale daaaawno dawno temu...Na dysku ostal mi sie jeszcze Discworld 1, ale ani 2ki (jest juz abandonware? Jesli tak,t o skad mozna sciagnac?) ani Discworld Noir (nigdy nie doszla do Polski...) nigdzie juz nie moge znalezc...
|
Cytuj:
Tak, jest. http://www.the-underdogs.org/game.php?gameid=316 The Home of the Underdogs to pewne źródło, więc? Wersja jest baardzo mała, bez dźwięku niestety... A szkoda, bo bez Erica Idle ta gra dużo traci... Cytuj:
|
Ok chłopaki, koniec offtopa, nie mam pretensji bo nie było dla jaj tylko temat konkretny;)
|
Ekhm.... mój avatar raczej mnie nie odzwierciedla, po prostu lubie Rasiela i wole mrok od światła :p
|
Ja myśle, że mój mnie odzwierciedla w pełni.
Lubie anime, a w szczegulności "Hellsinga", tak jak Alucard (na avatarze) jestem troche samotnikiem( co nieznaczy, że nietowarzyski) po prostu lubie spokój. Tak jak on niemoge zrozumieć ludzi(Bush, mój kuzyn-.-, itp.), mam swoje wartości, morale,....itp. w kazdym razie Utożsamiam się z Alucardem :) |
jajaja
a moj tak ... ;]
|
Na pewno.
NA PEWNO TAK. Jestem fanatycznym kibicem. Kocham piłkę nożną.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:52. |