![]() |
UP Wlasnie czy dodano cos dla SOCK/DRUID czy znowu mamy po dupie ??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czemu niemoze byc jak kiedys X(
A nie tera Balans profesi poty Soul i itp wkurzaja mnie te cipy. To chyba logiczne ceny potow od hp spadaja to mp tez powinno staniec lub dawac wiecej MP. Taki sock 250+ od 80 lvl uzywa tych samych zjebanych potow od MP co na takim lvl daje prawie nic. |
Cytuj:
Nie, mana potiony nie staniały... Kosztują jak kosztował 50gp~. Pozdro~ Elajven! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co się dziwicie tym dżin bleade. W końcu dżin to dżin powinna lecieć z dżina.
|
Cytuj:
Może jeszcze SCA z behemota i SoV z demona. I frytki z warlocka btw kolejny żal Yellow Rose z serpent spawna (gratulacje dla Cipów że udupili jeden z większych rarów) http://images2.wikia.nocookie.net/ti...reytomedo3.jpg teraz to leci z behemota |
Cytuj:
|
Co do potów, to nie jestem przeciwny, ale co do reszty update to... aff...
Do tej pory Cipy pogarszały sprawę co każde pół roku, teraz jeszcze będą to robić mini update'ami... |
Niee... z tym lootem to na prawdę przesadzili...Teraz Tibia straciła swoją tajemniczość i rary w domku teraz nie będą robiły takiej wielkiej radoci... =( Dobrze, że juz nie gram w Tibię :D
|
Yellow rose z Serpent Spawna a Grey Tome z Behemotha - jezeli to prawda to bardzo gratuluje Cipom udostepnienia tych rarow, poprostu owned
|
Z każdym update jest coraz mniej rare. Zacznijmy się przyzwyczajać. Obyśmy nie dożyli czasu kiedy MLS zacznie lecieć z demca.
EDIT: Dobra lepiej zamknąć ten temat, bo miało być o potach a tu już się nam wkrada wątek "cipsoft sux". @down Oczywiście nie mówię, że nie masz racji. ;) |
Mi to wszystko się nie podoba, cipy zjebali tibie tyle wam powiem.
|
Jeśli chodzi o loot, to trochę dupa, racja, ale te potiony mogą być ;) Wszyscy mówili o przewadze profesji magicznych po winter update 2008, więc dali knightom i pallom coś. Proste :D
|
Za niedlugo warlord sword poleci z warlocka a dragon scale legs z hydry. Mogli by zrobic też lepsze mana potiony a tak to wszystko ok :D
|
Cytuj:
|
@up
To pieniądze Embermane. Zdjecie pokazuje jak kupował Gray Tome za 8kk. Poprawcie mnie jak sie mylę. @Paciuch Wyjdź.! Szkoda, ze nie ma cavebotta wbudowanego.! |
Cytuj:
Cipy juz zaczynaja fantazjowac i to ostro. Jak djin blade leci z djinów.... a teraz te potki dla palka "dziwne" wprowadzili. W którymś tam upie zrobili hmmy 10x omg ? sd 3x ? Tera sorc w tydzien moze z 45 na 80 na frostach wbic z waste ~~500k. TIBIA STAJE SIE WIELKIM OTS'EM :cup::cup: Gz! Cipsoft :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |