![]() |
dobre i działa!
|
Hah! Widziałem kiedyś coś takiego na stronce i chciałem wiedzieć jak to ludzie robią :] teraz mam odpowiedź. Super rzecz trochę błędów ale pomysł świetny! Dałbym tak 8/10 :] Pozdro!!!
|
ej, a możesz jeszcze napisać jak to umieścić w necie? Byłoby super! Z góry thx!
|
genialne! :D
|
Cytuj:
|
No i w tym kłopot :(
1.Nie znam żadnego języka programowania (A bardzo chciałbym się nauczyć "C++" ) 2. Z powodu punktu "1" nie mam strony internetowej ;(;(;( |
Sorka za double post, ale to ważna zdanie: "HALLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!CZ Y KTOŚ TU JEST ?!?!?!
|
Aff, co ma jezyk programowania (w twoim przypadku, jak wspomniales 'c++') ze strona internetowa? Jak chcesz umiescic taki 'skrypt' na stronie, to mozesz zrobic podobny efekt w np. htmlu. Zaraz zrobie jakas pierwsza lepsza strone z wykorzystaniem takiego wyskakujacego okna... Dam edita jak zaloze konto na jakims syfie typu mylog gdzie moge wkleic kod zrodlowy, bo nie chce sobie brudzic miejsca...
/edit Japier@*#&@(# ale ten mylog chodzi :OOO Jak nie maja co powiedziec to pisza ze przerwa techniczna... :/ /edit http://dla-moja-postac-to.mylog.pl/ Cos takiego? |
<do kasacji>
|
O! jestem mile zaskoczony. Wreszcie przenieśli do poradników.
|
Bardzo fajny poradnik 10/10 !
Kod:
x = MsgBox("System Windows stracił połączenie z internetem. W celu ponownego połączenia z internetem naciśnij Ponów próbę lub Anuluj...",5+16, "Błąd") Tak na szybko napisane... |
Up@>To mi się przydło bo niewiedziałem czy można do innej opcji zrobić inną odpowiedź :P
|
@2up
Napisałem to żeby wkręcić matkę dałem temu ikonę Mozilli:P Jak byś coś jeszcze potrzebował to napisz mi w miarę swoich możliwości postaram się pomóc (jestem początkującym). :) |
Oj z .org skasowali widać xD
@Spiff Pozwalam wrzucić ale pod warunkiem że podasz autora i link do oryginału ;P @down nie do ciebie tylko do Spiffa |
@up
Mówiłeś do mnie? :D Bo nie zajarzyłem... |
to ja dam mój skrypt jak komus sie nie chce robic xD Super poradnik
Ukryty tekst:
|
Gdzie się podziali, tamci modowie, żeby skasować ten spam i tu....
|
Dobry poradnik, nie najlepszy ale jest udalo mi sie a za to dostajesz 10.000.000.000.000/10.000.000.000.000
|
OWNED XD
za ten poradnik należy ci sie notka ^^ ... skąd wziołęś ten pomysł ? |
Naprawdę nikt nie umiałby takiego czegoś zrobić?? :D:D
Tylko czemu taka nazwa tematu? Wchodząc myślałem że naprawdę błąd jakiś :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:18. |