![]() |
Niewykonalne
|
@up
Cuz ale przydałoby się ... Rozejm chociaż na czas wojny. |
Można było pomyśleć wcześniej a nie wy*******ać nas z serva.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
Wydaje mi się że twojej wypowiedzi ;P |
Cytuj:
|
DL sie smialo z Ali no name-ow ktorzy dostawali po dupie rowno, a sami stali i patrzyli niepamietajac jak IA rozjebalo ich na openie na desercie.
Ogolnie, Eternia staje sie lepsza od Novej jezeli chodzi o walki, dlatego staje sie lepszym swiatem, ja teraz jedynie patrze i zaluje, ze wymienilem pallka na sorca za tibi 7.6 ;) /Gottri ;) |
Tana Max hunted or pLay boh.
Dziekuje... |
Jak widac potrafimy wyciagac wnioski z naszych bledow. Dwa openy wygrane przez dl+ziomki, jeden open wygrany przez Night+sd power z divi no i zaskoczenie totalne bo dece przegralo 2 openy z rzedu :P Widac ze niesmiertelnym jest sie tylko w pz...
Zobaczmy co sie bedzie dalej dziac....moim zdaniem dojdzie w koncu do opena z trzema stronami i byloby fajnie gdyby rzeczywiscie kazdy walczyl przeciwko sobie a nie 2 V 1 ;) gdzie ofc byloby dece/night V sojusz :P |
"my potrafimy wyciągnąć wnioski" a na którym z tych open byleś? :)
|
@UP
Pogadamy na msn :P Anyway....nastepny open byl...tym razem Night V Dece z wynikiem 9:1 dla Night. |
no dzisiejszy open był bardzo ciekawy. chyba pierwszy film który obejrzałem bez przewijania.
|
Nom niestety znow w torbe. Czas podjac pewne dzialania ;)
|
To kiedy znowu walczymy? :confused:
|
Kolejny ciekawy open zakończony wynikiem 8:1
|
Wczoraj sojusz mial maly maraton...walczyl ze wszystkimi stronami konfliktu:
Sojusz V night/divi - 14:6 (?) Sojusz V Dece - 3:1 (dece ucieklo) Ogolnie dece zrobilo loga zaraz bo bitwie z night...takze brakowalo nam ludzi ktorzy padli podczas tej walki. Pewnie chcieli na zyda pare osob wyciac ale zakonczylo sie to dla nich jak zakonczylo :P Korzystajac z tej okazji chcialbym wytknac fakt ze, bogowie wojny, wlasciciele eterni i ogolnie wymiatacze w pvp aka dece przegrali czwarty open z rzedu :) Robie to troche zlosliwie bo slowa paru osob z dece zapadly mi w pamieci ;) Powodzenia w wojnie dla kazdej ze stron |
I bardzo dobrze, ze przegrali kolejna bitwe. Mam nadzieje, ze nie ostatnia
|
lul /\ .
|
Cytuj:
Baj De Łej Dece powinno wygrac ta wojne aczkolwiek gogo Loathe -.^ |
Kolejny open wczoraj:
Sojusz V Dece - 6:0 Bysen padl 2x :O |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:08. |