![]() |
ale NIEMOZLIWE tez ubicie go nie bylo... :F
|
Co to wogule za wyczyn uciekac przed 1 kolesiem ? nie majac pzta ? i jeszcze przed knightem \o/ ktorego combo w knighta max 400 hp ;d I jeszcze sie manasowac trzeba ... nic pokazales klase ;d
|
Cytuj:
WIESZY WYCZYN TO NAUMIENIE SIE ORTOGRAFII |
16:31 Tavader [82]: i powiem ziomkom poczekajcie na blokera bo ide zioma ratowac co shakowal frienda
Szkoda że cie nie zabił, je¶li jeste¶ hakerem... |
Cytuj:
@UP jezeli kozaki jestsecie to kurwa wyskocz z potionami 18 strong i 3 bp mf kiedy on wali po 100 + kazdy hit a ja bez eq dobrego i dwarve -.- nie zdazylem sie leczyc exura wiec kozaki jestescie tylko w uszach , w dp tez lubie pekowac moze zalozmy klub dp pkers? ja jestem za |
Az chce się powiedzieć HAIL CIPSOFT AND THEIR UPDATES!!!oneone123!
|
Cytuj:
Chwalisz się czy żalisz? Co to kogo obchodzi jakie miałe¶ skille? I nie możesz kogo¶ wyzywać od skilli każdy ma takie jakie chce zasrany polaczku L!~~Ł#@!KP|J#@R234 |
Cytuj:
zgadzam sie ten char mial 70 lvl i 80 i nie chwale sie ze uzywasz Keylogerow ( tibai auto ) pozdro bodziek |
Cytuj:
|
@Rahim jestes fajny. Jesli nie widziales ze ten 170 kina byl kilka razy przed nim wiec mogl tam fire bombe rzucic. Wystarczyloby kilka m walli albo molgby go ujebac z samego grana gdyby nie zalowal manasow... Krimkos czy jakos tak nie raz ubilem wiekszego lvla mniejszym. Najbardziej mi wyszlo jak zfragowalem 19 druidem z sama rozdzka 35 ek ktory chcial paymenta na tibii 7.6
|
Uciekanie przed 170ek uciekaniem, w zasadzie fakt, że ciężko ubić 50 najta takim h lvlem, ale nie wiem jak on mógł go wypu¶cić z molts, co te hotkeye zrobiły z pvp niektórych 'h lvli' ... ;)
|
Cytuj:
|
ja mam teraz 31 ek ze skillami 74/71 i gdy patrze na takich noobkow którzy maj± 50 - 150 lvle bez pacca ze skillami które posiadaj± 15 lvle to nie wiem już czy się ¶miac czy płakac
miałe¶ farta i tyle ten co cie bił był jakim¶ noobkiem albo żal mu było kasy na takiego n00ba ziom powinien okladac ciebie z exori hura i blokowac a ten sobie z broni napi**dala po 50-150 i chodzi za twoj± dup± na dodatek tamten pan 170 nie używał Haste knight jest raczej do blokowania albo expienia niskim kosztem a nie do PvP jak wspomiał kto¶ "Knight Knighta nie zabije" a jak by co to ja nie używam bota tylko makro i trenie z koleg± na monku... a tasker jest raczej dozwolony |
G17 tibia nie ma wyznaczonego rules na zasadzie ng blackd nie mozesz uzywac a taskera mozez skoro to ingeruje w gre, to nie licz ze zostanie wrazie przybycia gm'a potraktowane ulgowo ;]
|
Cytuj:
|
Na tym servie jestes wstanie uciec 30 levelkiem 200 wiec oczym tu gadac jesli ktos padda i niedaje rady uciec to znak ze jest noob
|
Obejrzałem all filmik i ziomek ładnie ucieka, Xend troche za bardzo oszczędzał na manasach...
Cytuj:
|
Rehost PlX? ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zgadzam sie z tym że boci , ale cóz kto co mu zrobi ? @UP tak wogole , te przejscie na wrl to MOlTS ? :D wydaje mi sie ze to demona ;> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |