![]() |
Cytuj:
kozakujesz bo masz 70+ rp? zczaj sobie mojego chara i zastanow sie co piszesz Azix Tadius ;] btww. Neo powraca zal mi cie |
Cytuj:
I tu pojawia się pomysł na jakąś nową profesję, coś w rodzaju sztuk walk :) |
Cytuj:
|
Mogli by dodac różne nowe przedmioty. Na przykład Orshabaal Legs arm.11 o 1 wiekszy od dsl lecą bardzo rzadko z Orsha. Możę też Demon Boots arm. 3 lecą rzadko z demona i takie różne
|
Cytuj:
Rasy: Barbarzyńcy to za mało? A w dżunglach masz małpy... a w buszu Dworci... a gdzieś tam jeszcze na północy Chakoye. Po co dodawać więcej? Wg mnie starczy. @Carbon: IG nie jest zależne od LVLa w tibii. Udowodnione naukowo. Questy - a słyszałem, że jest jeszcze tyle nieodkrytych... bierz się za te. Bierz się za tego zj*banego spike sworda co tam w temacie "Tajemnice rookgaardu" o nim dyskutujecie przez kilkaset stron o tym samym. Nowe outfity: staraj się zdobyć wszystkie dostępne a później tak gadaj. ( to samo dotyczy questów ) Bronie do fista: A tibia to jakiś boks? Idźiesz na ustawkę z minotaurem? Nie przesadzaj z tym GTA, klimat musi być zachowany. Wyobraź sobie komizm sytuacji: Potężny rycerz w drogiej zbroi idzie na wyzwanie z Demonem używając swojego potężnego KASTETU. Wiesz co, piszesz jak Carbon w swoim poście o pogodzie w Tibii. @Carbon: IQ nie jest równe wielkości poziomu w grze. |
jakies nowe fajne outfity i 3 ADDON :)
|
Cytuj:
"po 2 napewno ciposft patyrzy codziennie na tibia.pl w dzial uptades i czyta twoje gluptoy " napewno "patyrzy" za to na twój pomysł o pogodzie w tibi , 3 tematy niżej |
sie kolego wysililes to bylo pisane pare h temu ;]
a ze mi sie zle napisalo to nie znaczy nic ;] |
Cytuj:
@topic w summer upie maja byc polepszone poi monsters nowe czary dla jugernautóf Sryy za dabla ;] wcisnelem cos innego ;] |
1.Powinni dodać nowe tereny dla facc, ponieważ jest ich mało.
2.Jakieś runy do tworzenia dla Knighta. 3.Nowych,lepszych potworów. 4. 3 addon lub nowe outfity |
Cytuj:
Moznaby dodac jakies bronie przy uzyciu ktorych korzystaloby sie ze skillu fista, pytanie: po co ? skoro nawet najsilniejsze ( a wiec najtrudniejsze do zdobycia ) musialyby byc znacznie slabsze od srednich swordow ? |
Cytuj:
Cytuj:
@up: osobiscie uwazam że nie wszystko musi być do czegoś potrzebne |
Nowy pvp, a najlepiej dwa pod klienta nie wiekszego niz 7.6
|
Ja bym chciał (jednak to nie możliwe) żeby nikt już nie zakładał takich tematów do zaawansowanego trolingu. Takie tematy są bezcelowe bo cipsoft i tak tego nie posłucha. No czasami jakieś nobki zaczną sie wyzywać ale to juz nie jest fajne... także prosze bardzo close topic!
|
Cytuj:
|
Ja bym chcial zeby bronie dystansowe wolniej znikaly(mam na mysli speary ^^) i zeby wprowadzono wiecej terenow dla facc ^^ i jakies moze czary dla facc bardziej ofensywne xD!
|
Jak już to chciałbym aby z Frostów wszystko leciało tak jak wtedy kiedy je wprowadzili do gry, bo teraz trzeba mieć farta żeby nie mieć waste oraz chciałbym żeby z Frost Dragon Hatchlingów coś leciało wartościowego bo są mocniejsze od Dragów, a loot zerowy.
|
Cytuj:
|
pomysl na update kmoze troche glupi;p
Wiec :
PALL: 1.exura san zabiera 210 many odnawia ok 60-75 % hp przy dobrym m lvl ( co z tego ze teraz pall ma asyy hity wali bardzo mocne ale jest bardzo slabo z leczeniem) 2. Rs'y 4 kartki zasiegu tak samo jak ench speary. 3.Dwa rodzaje assow: -assy od 80 lvl od 3 d0 5 hitów att ok 50 po 100gp. -assy od 120 lvl od 3 do 5 hitow att powyzej 60(65) po 150gp. KNIGHT: -potiony od 80 lvl lecza powyzej ok 650 hp - potiony od 120 lvl lecza ok 850 hp SORC DRUT: Hmm i tak macie dobrze ale naprzyklad jakies dory/wandy od 80 lvl. Inne: -Dodanie nowych potworow i nowych terenów, -3 addon -hity zadawane przez monki /dark monki znacznie mniejsze, |
Cytuj:
twój post: Cytuj:
Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:32. |