![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Co to za jakies hardcorowe porownania? Ze mnie tez w gowno wsadzil? :O |
Cytuj:
A co do tego umierania, to co mnie to obchodzi? Chcieli to umierali. Ja im nie kazałem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja po swoim psie nie sprzątam, mam to w dupie. Ale skoro u Was srają na boisku, to nieźle tam macie, Ashlon. Jak się patrzy pod nogi to się nie wdepnie. |
gdybym tam byl wsadzilbym ta flage w gowno i wytarl w godlo, bo to co sie teraz dzieje w polskiej polityce to smiech na sali ..
|
Czekamy na odzew skinów na ten temat.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Dwa, że nie mam pojęcia, co może oznaczać potworek "nieraz całkiem gorzej kończyli". Cytuj:
|
W tym momencie przypomina mi się dzień świra.. Przedstawiono to tam bardzo trafnie. Widać coś takiego jak kultura już dawno upadło o.O
@Gogar Totalny zjeb - tyle mam do powiedzenia. @down Pisząc kultura miałem coś innego na myśli. Jak nie domyślasz się co, to juz nie mój problem. I nie mam zamiaru nie reagować na komentarze jakiś dzieci, co nie maja własnego zdania i kierują się stereotypami -.-" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Filipeck zmień dilera.
|
Ten wojewódzki chce zwrucic na siebie uwage bo jak wystartował misiek koterski show to z tym jego pogramikiem to se morze na euro sport isc :baby:
|
Cytuj:
Cytuj:
Wiesz, w mojej szkole jest sporo emo, dlatego nie muszę używać stereotypów, żeby wiedzieć z czego się naśmiewać. |
Emmm ... tą 2ga petycje to pisal chyba jakis analfabeta :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Widzę, że was też wkurzają psie kupy na ulicach, a jeszcze bardziej właściciele tych psów ;> @topic Zdaje się, że odchodzimy od tematu.Co do Wojewódzkiego wielu uważa go za kretyna, jest tak, gdyż nie umieją odczytać jego aluzji, lub po prostu nie rozumieją, że ta flaga w gównie, to nie lekceważenie symbolu narodowości, tylko aluzja do ogólnej sytuacji politycznej. |
Cytuj:
Chcesz je poznac? Media robia szopke, wyciagajac z kontekstu (nie pierwszy raz zreszta) cos co Wojewodzki zrobil w swoim programie. A co do tych gowniarzy (i ich wujostwo i inna rodzine) co po swoim psie nie sprzataja to tylko bym spisal adresy i podal na policje zeby mandaty powypisywali. Wiec Gelt - nie mow mi tutaj o komentarzach, kulturze i wlasnym zdaniu jak ty odpowiadasz bluzgiem na ZACZEPKE (bo piszac emo mam nadzieje ze ciebie nie urazilem bo JESTES EMO) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:50. |