![]() |
Cytuj:
Na razie, to mogę spróbować znaleźć człowieka lepszego, inteligentniejszego i ładniejszego od ciebie, wystarczy się rozejrzeć. Kontynuuję apel Drunka - przestańcie pisać "ty zrób lepsze a potem krytykuj!". To, powtarzam, jakby kazać krytykowi filmowemu najpierw nakręcić film, a potem oceniać inne... |
O jeju nie wiem po co wy sie tak denerwujecie takimi dzieciakami. Mają problemy w przedszkolu bo dresów tam nie lubi nikt i się wyżywają na forum waląc teksty któe zobaczyli na innym forum. Najlepiej to przeczytac pośmiać sie i olać.
|
Cytuj:
oby tak dalej Ziomex B) ___________________ Nie pytaj co możesz zrobić dla kraju, spytaj co kraj zrobił dla ciebie! Name: Pati Knight Level: 32 World: Secura Proffesion: Knight Skills: 70/67 still up :] |
cool
:cup: :cup: :cup: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
super !!!!!!!! zarombiste!!!!!!!!! cool!!!!!!!!! ! |
fajnie wykonane, ale od jakiegoś czasu na tym forum są kobiety.. ;<
|
hahahahahahahahahahahahahahahahahaha dobre dobre nie patrz na innych noobow tylko rob takie fake'i nie zwracaj uwagi... dla mnie 10/10
:D :D :D :D |
Cytuj:
|
HAHAHA Zayebiste :D ten ork tata i ork *****omen ci wyszedł!Za***isty FAKE
|
Wykonanie miodzio, pomysł tesh, ale jakby było mniej wulgaryzmów byłoby idealne :P Ogólnie 7,5/10
|
Spox
Zawaliste nie wiem czego sie czepiacie :/
|
hehe to juz widzialem ale fajne :) z tego co pamietam to twoje :p
ocena wykonanie 9/10 |
Cytuj:
z tym zebys zrobil to faktycznie przesadzilem. Ktos tam powiedzial ze do przedszkola chodze, a nie chodze. Sam sie zachowujesz jak dzieciak ktory nic nie mysli.... |
calkiem spoko oprcz tego orca *****omena:P
|
Cytuj:
|
Wysmysl cos jeszcze np Anihilator na rooku :)
|
Cytuj:
I co wy macie z tym domowym przedszkolem do c***a?? nie wychowywalem sie w takiej rodzinie jak wy i moi starzy nie sa pijakami qrwa. Odczepcie sie odemnie..... raz cos glupio napisalem przyczepili sie i juz sie odzczepic nie moga-.- |
Mi to sie podoba Najleprzy jest ten text: Tato to on mnie bil, spox :D
|
jak dedłeś to pewnie straciłeś spike sworda hehe . niezłe i gratz wykonania questu
|
normalnie gratz! czlowieku!!! :D :D :D :D :D
|
Troche dawno ten temat powstal :P , ktos go odswiezyl :D
No ale fajne ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. |