![]() |
Widać, że Polskę mają głęboko w d***e -.-" .
|
@up
Czytaj poprzednie posty to sie dowiesz czemu -.- Mam nadzieje, że system będzie poprawnie działał i wprowadzą go w Polsce to se troche zaoszczędze. :p |
Mi to jako obojętne, lecz Cipy miały powód by kraje z większą ilością graczy dostali pacca niz Polacy czy Brazylijczycy. Jak juz mowilem mi to obojetne jest bo pacca bede mial dopiero za pare miechow...B)
|
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=151681 Cytuj:
|
ja juz sie nie mogem doczekac... sni mi sie juz ten premium time na miesiac... mmmm bedzie cool -> kto mi moze powiedziec ile bedzie kosztowal ten PACC na miesiac ?? bo chyba kolo 30 zl mysle
a po kigo grzyba do jakiejs Duni czy Franzi jak tam gra tylko 1/100 ludzi :P a w Polsce gra... duzo... :D [*] Szkoda mi firmy Drom... stracą bisnes... ;( bidoki =\[*] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Proszę o pomoc na temat sposobu płatności
mam pytanie a jesli ten system bedzie w polsce to za niego bede placil kareta kredytowa czy platnicza czy ta i ta??
prosze o odpowiedz i z gory dzieki:) |
Odpowiedz
Nie rozumiem tego! Przeciez w tibie nie graja jakys dunczycy czy holendrzy... Sami BR i PL i czasami SWE! Wienc po co udostepniac premium time w tych krajach ktore nie benda mialy z tego porzytku!!!!! Czy ten cipsoft wogole mysli?
|
No wlaśnie o to chodzi że Cipsoft wie że w Polsce jest najwięcej graczy i wiedzą że udostępnienie nowego systemu może pociągnąć za sobą ogromną liczbę zamówień w porównaniu z innymi krajami, wiec wszystko musi być dopięte na ostatni guzik.
|
Poziom niektórych użytkowników bliski jest zeru... absolutnemu. Dwudziestokrotnie zadawane pytania, piętnastokrotne odpowiadanie na nie. Pewnie jeszcze ze trzy osoby się zapytają, dlaczego nie wprowadzono nowego systemu w Polsce. Ciekawe, czy w Brazylii też taki spam.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:07. |