![]() |
No tak mamy, mamy, ale kto w to wchodzi?
Nie mówie o takich stronkach typu "sexy filmiki za free" tylko o takich stronach, które uświadomiłyby młodym ludziom jaki seks może być niebezpieczny poniżej 18stki. Jeszcze nie słyszałem, żeby tam ktoś wchodził. >.> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Założyłeś ten temat po to, żeby wyjść na elo gościa który już się tam kuta po kątach? ; )
|
Cytuj:
Chciałem zobaczyć komentarze ludzi, z których tak dużo mądrych postów się naczytałem. xD |
Cytuj:
A co do pomysłu to co kogo do chuja obchodzi kiedy zacznę to robić? |
Cytuj:
@topic A teraz serio.. Nie wiem czy ktoś ma prawo narzucać nam, kiedy mamy zacząć coś takiego jak seks. To jest sprawa indywidualna. Jeden jest gotowy na to w wieku 14 lat, drugi 19. Niedługo będą playlisty ustawiane przez MTV i tylko tego będzie można słuchać (ktos kojarzy.?xd) @down Ciii.. ;x |
Cytuj:
Gelcik sie rozkreca O.o ide zamknac siostre w szafie. Cytuj:
|
Gelt lubi odgłos pękającej miednicy!
@Topic IMO, to ludzie decydując się na współżycie (:<) powinni zdawać sobie sprawę z konsekwencji i wiek nie ma na to wpływu. A, że jest jeszcze antykoncepcja... |
W Europie Zachodniej zdarza się, że w szkołach są automaty z prezerwatywami... uznano, że po co zatrzymywać młodzież? Niech robią, co chcą, byleby dzieci nie było. I, o ile słyszałem, korzystają z tych prezerwatyw! (zonk =p)
|
Tu jest mowa o zakazie seksu poniżej 18 a nie 16.
|
lol topic ma kilka minut a już 30 odpowiedzi
istna wylegarnia spamu bez obrazy dla poziomu forum naturalnie >.> |
Wypowiedzieli się ludzie, którzy w tym temacie nic nie wiedzą (włącznie ze mną). Jak ktoś chce, to robi i będzie robił. A posty typu 'ciaśniejsza, fajniejsza' jest nie do tego działu. Jest na forum caaały dział o Tibii, tam się wyżywajcie.
Ten zakaz jest bezsensu, ale co tam. Każdy zna konsekwencje. Nie każdy jednak zdaje sobie sprawę co to będzie oznaczać dla jego życia. Wyobraź sobie dzidziusia takiego słodziutkiego, kochanego, miluśkiego. A teraz wyobraź sobie, że sra, rzyga, i ryczy po nocy. Tiaa, zawsze można oddać rodzicom naszym, a niech mają i ponoszą odpowiedzialność za NASZE wybryki(, czyli byłeś i jesteś gówniarzem). Jasne, jest aborcja, jak chcesz być mordercą i zacząć zabijać w wieku <16 lat, nie ma sprawy, rób co chcesz. Ale wyobraź sobie, że ktoś by Ciebie tak zabił. Milutko co? Zmiażdżenie czaszki, wypływasz calutki... Mhm.. 8o Nie będę tu wspominał o psychice człowieka, a słyszałem różne rzeczy od wiarygodnych osób. No i jeszcze choróbska i hify. Róbcie co chcecie, ja też będę robił, ale są słowa piosenki: "A ja wiem, oni będą rozliczenie, jeśli w ich życiorysie nic się nie zmieni." reggae forever |
Skąd możesz wiedzieć, czy ludzie Ci tutaj nic o tym nie wiedzą.?;|
Najważniejsze, to zachować trzeźwość umysłu, nie dać zapanować nad sobą hormonom. MYŚLEĆ. No niestety, seks wymaga myślenie. Co do aborcji. Myślisz, że 15 latka zgodziłaby się na coś takiego.? Wątpię. Załamka totalna na pewno. Ale czyłaby w kluczowym momencie gotowa na zabicie nowego zycia.? (nie pisze dziecko bo byłby spekulacje nie potrzebne). Niebezpieczniejszy byłby mężczyzna(?) w tym momencie. Przykład z zycia: znajomy "wpadł". Jego reakcja.? "Chyba uderzę ją mocno w brzuch". Na szczęście okazał się fałszywy alarm. |
@Cacuss: akurat co do aborcji, nie podzielam poglądu. ;p
IMHO lepiej płód 'zabić', niż dać mu niechciane życie. Zresztą, to raczej decyzja matek. I to właśnie one powinny mieć tu głos, a my, mężczyźni, nic do tego nie mamy. @top: jestem za młody, by mieć doświadczenie co do seksu. ;p Ale mądrego pomysłu posłanka nie miała. |
Cytuj:
Przypomnę ci że istnieje coś takiego jak: http://www.keepcondom.com/images/pro...dry-nonlub.jpg :cup: |
Brat mojego kolegi znał tę stronę bardzo dobrze. A jednak jakoś wyszło, że i dziecko później wyszło, i ślub też później wyszedł. Ojoj. Na szczęście nie miał 16 lat, tylko ~24.
@Gelt: Rzeczywiście, mój błąd, przyznaje się, nie wiem, czy nikt nie wie. Ale niektóre posty jednoznacznie świadczyły o rozmówcy. @Marsseel: Tak, jesteś fajny, trzymaj się. |
Jak ktoś będzie się chciał pobawić to nawet prawo nie stoi na przeszkodzie, bo jak to kontrolować?...
Ograniczenie wiekowe jakie teraz mamy (15lat) ma jedynie funkcję pomocniczą w innych artykułach prawnych. Pedofilia kończy się własnie na wieku 15lat, gdyby podnieść granicę do 18stu to automatycznie w.g. prawa pedofilią można by nazwać sex między 18 i 17 latkami... Ogólnie pomysł jest śmieszny i tyle, nie widzę zbytnio szans by wszedł w życie... Jak ktoś kiedyś ujął w TV, zakazami nic nie zdziałamy, już lepiej edukować by "dzieciaki" robiły to z głową... |
czemu moja prawa reka jest mocniejsza od lewej?
edit chyba to nie ma nic wspolnego z tematem ;< |
@Misza
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01. |