![]() |
Cytuj:
|
Ehh, amatorzy :D
TAbletki nie są nic warte!! Lepiej walnąc sobie kawke, ale jeżeli chcesz naprawde dużego pobudzenia kup coś w ten deseń - > http://www.allegro.pl/item342616745_...a_energia.html to jest dopiero coś, kiedyś brałem guarane, efakt pobudzenia o 500% dłuższy niż po kawie! Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
up
jestes fajny. 7kg gz. |
Cytuj:
po drugie: nie ma mozliwosci stracic 7 kilo, moze 2-3 (z czego 90% to woda, ktorej zasob i tak sie uzupelni pijac plyny) |
ja proponuję przejść się do sklepu z suplementami dla sportowców i tam zapytać o coś na koncentracje/pobudzenie. Napewno znajdziesz coś dla siebie.. sam ostatnio kupiłem tabletki "Super energy" firmy TREC.. ale w porównaniu np. do "jetfuel" lub "energy 2000" to jest gówno.
No ale zapytaj tego co tak akutualnie będzie obsługiwał stoisko, on najlepiej doradzi.. ps. te tabletki są mieszankami guarany, kofeiny, żeń-szenia i takich tam.. |
Cytuj:
Imponujące osiągnięcie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie polecam kupowania takich tabletek, no chyba że rutynowo późno chodzisz spać i wcześnie wstajesz. Od czegoś takiego łatwo się uzależnić.
|
Cytuj:
psychicznie.. hm... jak kupi sie mocne tabletki to może i można ponieważ zajebiste jest uczucie po takim czymś. ;-) |
Cytuj:
Do pobudzenia to polecam prądem się popieścić,to troche idiotyczne ale działa,najlepiej w zęby albo w sutki,będziesz nastawiony przez jakiś czas. FAQ. 1.A.Skąd wziąść przyrząd elektryczny ? B.Najłatwiej z zapalniczki wykręcić :) 2.A.Czy odpowiadasz za moje zdrowie w razie uszczerbku ? B.NIE xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:01. |