![]() |
Gz dla mojego Rla Bodzia'S xD
|
Gratuluje tomurce że potrafi równomiernie rodzielić grę na 5 own3row co idzie w parze z szybkim lvl upem :FB)
BTW. Ss od postaci Waleczny Knight to 100% fake więc nie wiem jak został dopuszczony do strony głównej :F |
Ale Lol Z Tej Tibi
Hakli Mi Konto Jakis Jebaniec A Terza Jebany Pass Mi Nie Chce Przyjsc To Ma Byc Korwa Sprawiedliwa Tibia Podobmo Mialo Nie Byc Jebanych Hakow Lezby Jebana A Jak Co To Pizda Nie Tibia Kurwa Lezby Tiba.com Pedaly
|
UP:
1. Nie ten temat. 2. To nie tibia jest lolem tylko ty. |
A ja gratuluje, wszystkim knight'om którzy nabili 9 mg lv. B)
|
Za najbardziej kozacki Adv uzwżam 28 medzik Darksepha i Club Wojtasa ;)
p0zdr0 |
Gratuluje dla wszystkich :)
|
gratki dla Tomurki szczególnie !
gra na moim servie ;] :cup: |
Ja to mam awansa......
|
Cytuj:
Lulz ja kiedys mialem xD :P --------------------- Gz dla wszystkich XD8o bohaterow a nie dla tych co mialeli pk w temple XD |
Gratulacje awansów. Jeżeli chodzi o boty to jest wybór gracza. Dla mnie gra traci sens, jeżeli mam sobie pomagać programem. Co nie oznacza też, że nigdy tego nie próbowałem.
|
bodzio szajs jebanym botterm
bodzio szajs to nic wiecej jak botter jebana kurwa expila na scarabach i ja nie moglem se expic widzieliscie kiedys 120+ podajrze wtedy lvl expiacy na scarabach na -3
|
awanse gz
Gz Tomurka i reszta
Szczególne brawa dla awansow w skillach !!! |
Cytuj:
|
Ja sie nigdy botami nie posługiwałem i ci co to robią-moim zdaniem kretyni co utrudniają innym gre:(
Gz Awansów oczywiście tym co bota nie urzywają;) |
gz dla tomru !hail xantera!:evul:
|
latwo po prostu jak migala mu czaszka to mozna wejś do temple albo to był jakis ots :]:]
|
Cytuj:
|
SzpN
Nie chce szpanowac ale:
19:16 You advanced in club figting.[100] 12:01 You advanced in shieldind.[101] pozniej: Apr 14 2008, 16:05:08 CEST Died at Level 98 by an orc berserker Stupid kick's...! 08:27 You advanced in club figting.[99] ale i tak najwyzsze na GUARDII :) |
Gratulacje
Świetne awanse xD tylko tak dalej szkoda ze nie ma nikogo z xantera xD :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02. |